NEXT LEVEL

Photos by Kriselda

Biker jacket // Samsøe&Samsøe

Belt // Zara

Velvet pants //  Zara

Shoes // Zara

Bag // Chanel

Earrings // Chanel

Se oli se yksi perjantai-ilta kun ajelin autolla moottoritietä pitkin takaisin Helsinkiin ja jossain manskun puolessa välissä punaisissa valoissa, näin instagram kuvan Chanelin sivuilla mahtipontisesta vyöstä upean Willow Smithin kaulassa. Perus choker näytti tuon kuvan jälkeen niin pliisulta, että aloin heti metsästää sitä täydellistä vyötä, jonka voisin rulllaa kaulani ympäri. Vyön pitää olla semi pehmeä, jotta kaulaa ei ala kuristaa. Vyön ei myöskään tarvitse olla mikään överi. Omani löysin Zarasta ja otin pisimmän vyön hyllyltä, jotta saisin sen kolme kertaa kaulan ympäri. 

Cowboy henkinen solki on tämän syksyn trendejä, joten tässä menee sopivasti kaksi muoti-ilmiötä yhteen. Suosin mahdollisimman paljon käyttökelpoista muotia ja vaikka tästä hömpötyksestä tuskin tulee mitään kestävää klassikkoa, niin onhan vyö aina ajaton ja sen takia käyttökelpoinen. Sama ohkainen vyö tulee näkymään vyötärölläni myös, korkeiden housujen kanssa.

Minun next level -choker voi olla vähän liian raju monen mieleen, mutta itse olen madly in love tähän juttuun. Asuni on viime viikonlopun Gloria fashion Showsta.

Seuraavaksi lähden käymään Milttonilla ja sen jälkeen Villta tremondossa, katsastaa ensi kevään muotia. Tuntuu hassulta mennä nyt jo kurkistaa ensi kevään trendejä, kun vastahan syksy on saapunut meille.

Ilalla olisi vaikka minkälaisia työjuttuja ja muita rientoja, mutta Lucalla on jalkapallo treenit, joten ilta menee sen parissa.

xx Didem

4 Responses

  1. Moikka! Mistä ostit sen mustan Edbladin maton mikä oli instanssa? Kiitokset vastauksesta kaunis nainen jolla on hyvä mattomaku?

    1. Dots myy sitä. ? Pitää vain selvittää onko heillä sielä vielä kyseistä mattoa. Palaan siis asiaan ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *