NORTH OUTDOOR

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / NORTH OUTDOOR

Didem ja Luca makaavat sängyllä North Outdoorin vaatteissa.

Didem ja Luca seisoo sohvalla.

North Outdoorin villasukat.

Didem ja Luca sohvalla.

Didem ja Luca takan äärellä.

Didem ja Luca sängyllä.

Harmaa sukka ja harmaat legginssit.

Yksityiskohta North Outdoorin harmaista legginsseistä.

Luca sohvalla.

Harmaa pipo.

Luca nauraa.

Didem ja Emilia sohvalla.

Luca sohvalla.

Mustat North Outdoorin sormikkaat.

Siniset North Outdoorin sukat.

 

Viime viikolla tuli vietettyä rentouttavan rauhallista aikaa Rovaniemellä Arctic TreeHouse Hotellissa. Aika kului hyvin pitkälti North Outdoorin super mukavissa ja lämpimissä vaatteissa, jotka osoittautuivatkin loistavaksi valinnaksi niihin olosuhteisiin.

North Outdoor on suomalainen merinovillavaatteiden edelläkävijä. Jokainen vaate, yksityiskohta ja käyttötarkoitus on suunniteltu Suomessa, pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Brändi panostaa ekologisuuteen sekä eettisyyteen ja pitävät hiilijalanjälkensä mahdollisimman kevyenä tekemällä pieniä ja suuria valintoja luonnon puolesta. Merinovilla materiaalina on hengittävä, kevyt ja lämmin. Antibakteerisuutensa ansiosta hajut eivät tartu vaatteisiin. Merinovillasta valmistetut vaatteet soveltuvatkin erinomaisesti ulkoilu-, urheilu- sekä arkikäyttöön ja ne ovat suunniteltu toimimaan kaikkina neljänä vuodenaikana. Tiesitkö, että jokainen merinovillasta valmistettu vaate vähentää tekstiiliteollisuuden muovikuormaa?

Mukaan meidän reissuun lähti kerrastot, neulepaidat, pipot, käsineet sekä lämpimät sukat. Aktiivisessa käytössä olleet vaatteet pitivät kaikki lämpiminä ja niissä oli mukava liikkua, ulkoilla sekä vain olla. Näistä voisin suositella ihan jokaikistä ja vaatteet ovat pysyneet käytössä jatkuvasti täällä kotonakin, sillä ne soveltuvat täydellisesti viileneviin ilmoihin. Laadukas kerrasto on sellainen, joka mielestäni jokaiselta tulisi löytyä. Se pitää lämpimänä ja esimerkiksi eilinen luistelu täällä Helsingissä oli huomattavasti mukavampaa kuin ei tullut yhtään kylmä. Itseltäni on löytynyt tämän brändin pipo myös jo pidemmän aikaa ja se on ollut kovassa käytössä. Plussaa ehdottomasti on se, että North Outdoorin valikoimasta löytyy vaatteet koko perheelle. Tutustuin alunperin jo kaksi vuotta sitten tämän brändin tuotteisiin ja siitä lähtien niitä on ollut käytössä. Heiltä esimerkiksi löytyy maailman ihanimmat villasukat! Kaikki vaatteet ovat kauniin yksinkertaisia ja käytännöllisiä, jonka ansiosta niitä on helppo yhdistellä oman maun mukaan erilaisiin tarpeisiin sekä  asukokonaisuuksiin.

Yhdessä North Outdoorin kanssa haluamme pitää lukijani lämpimänä ja tarjota alennuskoodin DIDEM15, jolla saatte koko valikoimasta -15% 27.12 asti. Shoppailemaan pääset tästä. Tämän lisäksi yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa yksi vapaavalintainen North Outdoor -tuote!! Arvontaan pääset tästä linkistä ja se päättyy 18.12.

 

xx Didem

One Response

  1. Oi, omasta North Outdoor -neuleesta olenkin haaveillut. Ihania kuvia, mukavaa joulun odotusta teille ❤️?

Leave a Reply

Your email address will not be published.