NYT SE KALENTERI KÄYTTÖÖN

Kuvat Juuli Rönkä

Oikein hävettää, kun aikuiselle ihmiselle, eli minulle, soitellaan ihan perään, että eikö sähköpostit tule perille vai enkö halua osallistua tapahtumiin? En voi käsittää mikä siinä on, etten osaa käyttää mitään kalenteria näköjään enää ja sen takia tuplabuukkaan itseni tai olen alkanut unohtamaan erilaisia eventtejä. Yritin jonkun aikaa laittaa puhelimen muistiinpanoihin tulevia tärkeitä päivämääriä, koska puhelimen kalenteri ei sovi itselleni. Ei sovi näköjään hieno Louis Vuittoninkaan pöytäkalenteri, joka vain pölyttyy tuolla marmoritasolla. Minä, joka olen rakastanut kalenteria ja kirjoittanut nuoruudessani ylös Stabilo väreillä kaikki turhimmatkin menot. Just luin vanhaa kalenteriani, niin sinne olen merkannut joskus teini-ikäisenä pinkillä värillä: Pappagallos glass 4 våning Stockmann med Sabbe 🙂 Ihan hauska lukea mitä kaikkea muutenkin on tullut sotkettua kalenteriin. Näköjään kalenterini on toiminut myös päiväkirjana. Opiskeluaikoina ja päiväkodissa töissä ollessa kalenteri oli myös aina mukana.

Se, mitä nykyään teen on, että otan screenshotin sähköposteista ja kutsuista, jotta löytäisin ne helposti sit myöhemmin. Niin hyvin tämäkään systeemi ei ole toiminut, sillä harvoin enään palaan niihin screenshotteihin. Hyvä muisti mulla kuitenkin on, koska suurimmaksi osaksi muistan menoni.

Työtilaisuuksia olisi vaikka joka päivälle, jos haluaisin. Iltajutut karsin kuitenkin yleensä pois, ellei ole jotain todella tärkeetä. Ensi viikolla lähden työreissulle Tukholmaan. Somethng to look forward for!

Tänään ollaan saatu nauttia varsin kesäisestä päivästä. Vietimme iltapäivän ja koko illan Korkeasaaressa. Lucalla olisi ollut jalkapallotreenit, mutta skippattiin ne. Viikonloppu menee juhlien. Siskoni valmistui filosofian maisteriksi, joten häntä juhlimme isosti perheen, sukulaisten ja ystävien kesken lauantaina ja sunnuntaina on vielä rippijuhlat Turussa.

Tohon kalenteri juttuun vielä..niin varmaan paras tapa minulle on kirjoittaa niitä sinne muistiinpanoihin ja listata ne jotenkin fiksusti sinne. Ensi viikon jälkeen alkaakin olemaan jo vähän hiljaisempaa tapahtumien suhteen.

Iloa,hymyä ja naurua kaikille <3 Nauttikaa elämästä ja teille tärkeimmistä.

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.