OLIPAHAN HÄÄT

Silk dress // Sari Hörkkö

Shoes // Louboutin

 

Viikonloppu meni nopeasti Barcelonassa häissä. Tässä postauksessa näette kuvat valmiista mekostani. Mitäs pidätte? Omasta mielestäni mekko onnistui todella hyvin ja se sai myös paljon kehuja. Kaasoja oli yhteensä 11, joista kaksi oli myös miehiä. Ainoa ehto pukeutumiseen oli se, että värin piti olla vihreä, sillä olimme niin sanotusti morsiamen terälehtiä. Mielestäni aivan ihana idea. Väri oli salaisuus, jonka takia en kertonut siitä aikaisemmin blogissa. Bestmanejä oli kolme ja heillä sekä sulhasella oli kaikilla saketit päällä. Olen aika kranttu mitä tulee juhlapukeutumiseen, mutta ompelija Sari Hörkkö osasi kyllä loihtia minulle upean yksilön.

Hääpäivänä valmistauduttiin häihin hotellin sviitissä, jossa oli meikkaajat ja kampaajat valmistelemassa kaasoja ja ennen kaikkea morsiamen juhlakuntoon. Itse pidin tosi luonnollisen lookin ja tein meikin itse, mutta hiukset föönasi kampaaja. Lähden tosi harvoin revittelemään juhlapäivinä ja pysyttelen mieluummin tutuissa tyyleissä.

Meillä oli oma kuljetus kohteeseen ja kukaan ei tiennyt minne oltiin menossa. Juhlapaikka selvisi vasta matkalla. Paikka oli ihan mieletön viinitila 30 minuutin ajomatkan päässä Barcelonasta. Cavas Codorníun juhlapaikalla oli upeaa arkkitehtuuria ja mielenkiintoinen tunnelma, sillä häät oli suunniteltu todella persoonallisiksi. Koko tilaisuus oli aivan hääparin näköinen ja sisälsi hyvinkin erikoisia elementtejä. En liikkunut kovinkaan paljon kameran kanssa, koska halusin keskittyä itse juhliin. Paikasta olisi kuitenkin saanut aivan mielettömiä kuvia ja tuli olo, että haluaisin palata sinne uudestaan vielä joku kerta.

Itse seremonia järjestettiin ulkona ja kaasojen piti kävellä yksitellen yhteiseen tilaan. Minua jännitti aika paljon astella yksin kaikkien eteen. Koko hääseremonia oli enemmänkin koominen kuin herkkä, ja juhlavieraat toivat tunnelmaan myös oman humoristisen vivahteen muun muassa lahjojen suhteen. Meininki oli ajoittain kuin jostain elokuvasta. Esimerkiksi mitään perinteistä häävalssia ei ollut vaan tilalla oli teatraalinen show tanssiesityksineen. Kaasotkin pääsivät esiintymään, ja laulettiin morsiamen taustalaulajina Chisun versio Mestaripiirros-kappaleesta. Olipahan häät!

Kiva olla takaisin Helsingissä ja ennen kaikkea kotona. Torstaina pyörähdän Tukholmassa, mutta loppuviikon meinaan vain olla, tehdä Lucan kanssa juttuja, urheilla ja syödä terveellisesti. Olen vahvasti sitä mieltä, varsinkin äskeisen reformer laitepilates tunnin jälkeen, että nyt on hyvä aika taas aloittaa liikunnan harrastus. Kaikki tietää, että liikunta lisää hyvää oloa ja energiaa. Kyllähän minä liikun ja huollan kehoani, mutta nyt pitäisi saada semmonen kunnon kickstart ja innostus treenaamiselle. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tasapaino kaikessa mitä teen on yleensä tavoitteeni. Tärkeintä olisi saada tehokas hikiliikunta takas osaksi arkea. Haluan kiinteyttää ja treenaa laihoja jalkojani, pakaroita, peppua ja vatsaa. Who’s with me?

xx Didem

15 Responses

 1. Tuliko kenellekkään hääseurueesta mieleen että pikkuihmisten pitäminen häissä vaan koristeena on aika todella väärin? Varsinkin kun videolla kaikki nauroivat ja kuvasivat heitä……..

  1. En itse sanoisi, että todella väärin, jos haluaa arvostella, niin mielestäni korkeintaan pieni virhe.

  2. Kun et tiedä taustoja etkä taida tuntea hääparia niin älä tule moralisoimaan… Pienet miehet oli varta vasten palkattu rooliinsa..!!

 2. Lupasit kysymyksiin vastaukset tiistaihin mennessä. Vielä ei ole vastauksia näkynyt. 

  1. Postaus on valmis. Julkaisen sen vasta aamulla. Halusin sittenkin kirjottaa ensin häistä ?

 3. Itse olen ahdistuneisuuteen taipuvainen ihminen ja pitää olla varovainen liikunnan kanssa koska sillä tuppaa olemaan ahdistusta lisäävä vaikutus. Aina puhutaan miten liikunta on tärkeää ja terveellistä mutta jos se aiheuttaa pahaa oloa niin on erityisen tärkeää kuunnella tarkkaan itseään että mikä on juuri itselle sopiva määrä milloinkin. 

  1. Tottakai aina pitää ensisijaiset kuunnella itseään, omaa kehoa ja omaa mieltä. Liikunta ei saa olla väkinäistä. Esim tää pilates ja syvävenyttely oli itselleni tarpeeksi rauhallinen, monipuolinen ja tehokas liikuntamuoto. Tylsistyn helposti!!

   Kaikkea hyvää sinulle ❤️

   1. Joo. Jotkut vaikuttavat aidosti nauttivan todella raskaasta liikunnasta ja se menee vielä itsellä vähän yli ymmärryksen. Ehkä voin itsekin kuitenkin lisätä rasitusta jos ja kun toivottavasti saan ahdistusta yleensäkin vähentymään. Viime aikoina olen venytellyt aika paljon ja tehnyt joogatyyppisiä liikkeitä kotona. Myös painoja olen hankkinut kotiin. Kävelylenkkejä teen fiiliksen mukaan.

 4. Kiinteytyminen ei valitettavasti tapahdu pelkällä liikunnalla, etenkään hikiliikunnalla. Lihastreenin ohella ensisijaisen tärkeää on riittävä ravinto. Jos haluaa kiinteytymiseen liittyen lisätä lihasmassaan, ts. pyöremmät pakarat tai vatsalihaksia esille, on oltava nk. plussakaloreilla ja pidettävä proteiinin saamisesta huolta. Liian heikoilla polttoainemäärillä elimistö vain syö lihasta, mikä taas lisää säästöliekin todennäköisyyttä. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.