OMILLA SÄÄNNÖILLÄ

Kuvat Angelina Ilmast

 

 

Meripaviljongin meriset maisemat, tyytyväinen vatsa hyvän lounaan jälkeen, hellelukemat ja päivettyneet poskipäät eilisen piknikpäivän jälkeen. Minä nautin. Niin kuin varmaan aika moni muu suomalainen tällä hetkellä. Auton mittari näytti hetki sitten 27 astetta! Onhan tämä harvinaista herkkua kävellä pikkumekossa aamusta iltaan, sillä harvoin täällä pääsee lähtemään ilman takkia minnekkään. Ainakin minä en vilukissana lähde ilman pitkähihaista ulos Helsingissä. Suomen kesä on pukeutumisen kannalta mielestäni hieman haastava. En osaa pukea Mattolaiturille tai Löylyyn sitä ihanaa hippilookkia, jonka laittaisin anytime päälle jos olisin reissun päällä jossain Keski-Euroopassa. Tiedättekö mitä tarkoitan? Pukeudun täällä siis konservatiivisemmin ja ehkä tylsemmin.

Sain just hoidettua muutaman tärkeän asian tässä Elloksen lounaan jälkeen ja nyt vielä pari juoksevaa juttua, ennen Altaalle menoa. Oli kiva yllätys tänään, kun exäni haki Lucan aamulla fillarilla brekulle ja päiväkotiin ja mä innostuin siinä samalla lähtee sitten lenkille. Vedin 30 minuutin juoksulenkin ja siihen päälle vatsat. Käydään tosiaan illemmalla tekee vielä uintitreenit Martinan ja lasten kanssa. Olkaa ihmiset ulkona ja nauttikaa. Muistakaa toki suojata itsenne auringolta. Mitä enemmän ikää tulee, niin sitä varovaisempi olen auringon kanssa. Huomaan kuitenkin, että ihoni (kasvoni) on reagoinut aurinkoon positiivisesti ja alkuvuoden iho-ongelmat ovat kadonneet melkein kokonaan. Toki olen myös kiinnittänyt huomiota ihonhoitoon ekstra paljon tänä keväänä, just sen takia, kun ihoni on reagoinut herkemmin kaikkeen. Varmaan just stressi, epäsäännöllinen ruokarytmi, uni ja herkut. En tajuu mikä vaihe on menossa, mutta herkuttelen jatkuvasti. Iso ongelma on irtokarkit. En voi ostaa niitä enää kotiin. Aiemmin mun herkuttelu on pysynyt kontrollissa ja olen ollut sellainen nautiskelija. Nyt on tapahtunut joku iso paha muutos, jonka takia ennemmin luovun karkeista kokonaan, kun syön pussillisen kerrallaan. Yök. Ainakin olen nyt hetken aikaa ilman karkkia. Karkit voi korvata mustikoilla, mansikoilla, melonilla ja muilla hedelmillä ja marjoilla. Tai sit pelaan vaan omilla säännöillä, enkä kerro kellekkään jos vähän fuskaan 😀 Kohtuus kaikessa. Se on aina ollut mun mottoni kaiken suhteen.

 

xx Didem

3 Responses

  1. Kaipa ero jotenkin laukaissut sulla halun herkutella/syödä enemmän, mulle kävi ainakin aikoinaan sillä tavalla.

  2. Olisi kiva saada muutama kilo tippumaan, tällä hetkellä oma painoindeksi on 20,2. Viihtyisin vähän alhaisemmassa painossa. Vaatteita ei tee mieli ostella kun ei ole tyytyväinen painoonsa.

  3. Mullakin ollut viime aikoina himo karkkiin, varsinkin salmiakkiin ja lakuun ? Oon aina ollut vaan suklaanystävä, niin mietin onkohan nyt joku vitamiinin tai muun puute kun niin kovasti tekee salmiakkia mieli. Mä en vaan saa tyydytystä marjoista ja hedelmistä ? Toki nekin maistuu herkulle mutta sen lisäksi pakko saada kerran päivässä jtn oikeaa namia ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.