OVERDOSE

Photos by Janita Autio // edit by me

Dress // Zara 

Jewellery & bag // Chanel

Shoes // Nelly.com

Asusta saattaa saada viban pienimuotoisesta Chanel overdosesta, vai mitä mieltä on kriittiset lukijani? Halusin vetää Chanel överit, muuten hyvin vaatimattomassa lookissani. Mekoksi valikoitui Zaran alennusmyynneiltä hankittu 10 euron mekko ja kasvoillani oli Chanel huulirasvan lisäksi, Lumenen mascaraa ja kajaalia. Tunsin oloni elegantiksi, klassiseksi, sieväksi, hieman dramaattiseksi, itsevarmaksi ja määrätietoiseksi naiseksi tuossa. Iso kiitos kuuluu ystävälleni Oljalle, joka lainasi minulle iltaa varten Chanelin laukun ja korut.

Valmistaudun juhliin/gaaloihin yleensä aina samalla tavalla. Fiilistelen mekkoja, lookkeja ja päätän itselleni teeman, jonka ympärille sitten rakennan lookkini. Listaan puhelimen muistiinpanoihin aina ajatuksia ja tunteita siitä, mikä olo ja fiilis minulla syntyy jostain asusta. On tärkeintä, että itselläni on hyvä olla. En ole miellyttämässä muita tai pukeudu jonkun toisen vuoksi. Jotta voin sädehtiä ja tuntea oloni mukavaksi, on minun oltava 100% tyytyväinen siihen miltä näytän.

Siitä on aika monta vuotta aikaa, kun viimeksi olen ollut paikan päällä Emma gaalassa ja itse asiassa silloin se vielä järjestettiin Kulttuuritalolla. Tänä vuonna seurasin gaalaa hyvässä seurueessa, pitkässä illallispöydässä. Oikein miellyttävä kokemus. Minua kiinnosti vaan se gaala, joten en jatkanut iltaa Pressan virallisille jatkoille, vaan lähdin kotiin perheen luokse.

Perjantai iltana kurkussa tuntui karhealta ja lauantaina heräsin hieman puolikuntoisena. Sunnuntaina ja vielä tänään kurkkukipu on jatkunut, joten katsotaan mitä tapahtuu. Ei tahtois yhtään tulla kipeäksi. Olen vetänyt echinaforce suihketta suuhun tasaisin väliajoin. Tarkoitus oli mennä salille tänään, mutta en taida jaksaa. Päässä jomottaa, joten enköhän suuntaa pian kotiin lepäämään. Ollaan aamusta asti oltu liikenteessä ja hoidettu erilaisia hommia. Tällä hetkellä näpyttelen teille täältä autopesusta 🙂 Nahkahousut puristaa, kun söin niin paljon thairuokaa hetki sitten..haha. Pakko varmaan avata nappi hetkeksi. Kiireinen viikko edessä, joten nyt ei ole edes varaa tulla kipeäksi.

xx Didem

9 Responses

 1. Mielestäni gaala juhlaan olisi sopinut paremmin clutch laukku. Olkalaukku ei oikein sovi asukokonaisuuteen ja juhla laukuksi. Muuten ihan nätti asu.

  1. Ymmärrän pointtisi. Itse halusin roikkuvan laukun jota roikotin ?..eli ei ollut mun olalla.

 2. Didem, sun tyyli on ihan pistämätön, wau mikä kokonaisuus. Ihanat Chanel överit, mutta se toimi:)

  Ihan kuin jostain kansainvälisestä muotilehdestä nuo sinun kuvat, ihan huippua!

  1. No huhhuh..kiitos ❤️ 15 minuutin kuvauksillakin voi saada hyvää jälkeä aikaiseksi 😉 meillä oli aika kiire aikataulu silloin la aamupäivällä.

   Kiitos paljon tyyli kehuista ??

 3. Kerrassaan upea! Kuvissa oli sielukkuutta ja levollisuutta, eikä yhtään yrittämistä. Wau!

Leave a Reply

Your email address will not be published.