OVERSIZED

Photos by Kristiina Ketonen

Biker leather vest // Anine Bing

Dress // Zara

Shoes // Nelly.com

Earrings // Gauhar

Vaatehuoneessani roikkuu yksi napakymppi hanke lisää. Oversized nahkaliivi. Olen mielessäni lajitellut vaatteeni kolmeen eri kategoriaan.

  •  Basics. Eli t-paidat, perus mustat ja siniset farkut ja neuleet. Tasapainoinen vaatekaappini koostuu enimmäkseen näistä basic vaatekappaleista, joita kutsun myös arkivaatteiksi. Arkeen pukeutuminen on hauskaa, silloin kun vaatekaapin valikoima on selkeä ja itselläsi hallussa.
  • Timeless. Nahkatakit, trenssit, villakangastakit, bleiserit, muhkeat yksinkertaiset neuleet ja mekot ovat ajattomia vaatteita. Anine Bingin nahkaliivi pääsee ehdottomasti minun timeless -kategoriaan. Hyvä nahka säilyy ja vain paranee vuosien saatossa.
  • Specials. Vaatekaapin erikoisemmat kappaleet ja asusteet joilla saa tuotua asuun kuin asuun särmää, jolla lisätään mielenkiintoa ja persoonallisuutta.

Koska liivi ei ollut halvimmasta päästä, halusin ennen ostopäätöstä olla täysin varma hankkeesta. Mietin päässäni milloin, miten ja kuinka monipuolisesti liiviä tulisin käyttämään. Turha ostaa kallis (tai halpa) vaatekappale, joka loppujen lopuksi pölyttyy vain henkarilla. Minulla tämä systeemi toimii ja näin mietin oikeastaan jokaisen vähän erikoisemman vaatteen kohdalla.

Nahkatakki ilman hihoja! Sehän se on. Näistä kuvista välittyy sellainen juhlien jälkeen -fiilis. Kävelen aikaisin aamulla rannalla varpaat hiekassa, juhlista kotiin auringonnousun aikaan, kampaus on muuttunut nutturaksi ja kipeet jalat rentoutuu hiekassa.

Nahkaa nahan päällä toimii mielestäni loistavasti. Nahkaliivi käy hyvin myös pitkähihaisen raitapaidan tai yksiväristen paitojen kanssa. Juhlaan sekä arkeen sopiva vaate, joka ei kyllästytä, on mielestäni hyvä merkki onnistuneesta ostoksesta.

xx Didem

4 Responses

  1. Siis nyt en voi muuta sanoo kun wau nainen, you own it !! Älyttömän tyylikäs ja inspiroiva kerta toisensa jälkeen. Keep going <3

  2. Repesin ehkä vähän tälle otsikolle, kun kuvissa kuitenkin tollanen ihana pikku-kukkakeppi! 😉 😀
    Mutta joo, tarkoitit tosiaan nahkaliiviäsi, got it 🙂 Upea liivi, ja upea sinä! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *