PACKING DRAMA

Moneen kertaan olen lajitellut vaatteitani eri pinoihin ja miettinyt tarvitsenko näin ja näin monet shortsit tai näin monta mekkoa mukaan. Lähdemme Turkkiin ja painoraja on 30 kg, mutta minulle niillä kiloilla ei ole mitään merkitystä, koska haluan pakata mahdollisimman vähän ja toimivan matkasisällön mukaani. Ensimmäisessä kuvassa näette Beach club asuni. Mitä pidätte? Tuo luonnonvalkoinen paituli oli Zaran alesta. Päivästä toiseen pieni pääni jaksaa miettiä vaatteita ja asukokonaisuuksia eri tilanteisiin. 😀 Näen itseni jo tuossa beach lookissa siemailemassa vesimeloni frozenia valkoisilla patjoilla jammaillen turkkilaisen musan tahtiin.

Kuvissa näkyvät korut lähtee mukaan. En koskaan pakkaa koruja tai laukkuja ruumaan menevään matkalaukkuun. Paljon varmempi olo, kun arvokkaimmat tavarat ovat omalla vastuullani ja lähelläni.

Nyt on laukku pakattu ja aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa nousta ylös jo muutaman tunnin kuluttua. En ole nähnyt isovanhempiani muutamaan vuoteen, joten odotan kovasti heidän näkemistä. Odotan myös turkkilaista aamupalaa, teetä, meidän rantaa, tuoreita hedelmiä, turkkilaista musaa, tuttuja paikkoja ja kasvoja. Bodrum, see u soon.

xx Didem

7 Responses

  1. Beach look tosiaan näyttää ihanalta! Mitä kaikkea kosmetiikkaa sulla lähtee tälläisille reissuille mukaan? Nappasin muuten samanlaiset shortsit HM: aleista ja ovat kyllä törkeen mageet. Ihanaa lomaa teille Lucan kans <3

  2. Kävin etsimässä tuon Thomas Sabon käsikorun sen sivuilta, kun ajattelin että haluaisin samanlaisen. Mutta onko se todella reilu 700€? Se näyttää niin “edulliselta”. Mistä mystoryssasi näkyneet muut käsikorut olivat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.