PÄIVÄN TÄRKEIN HETKI

  
 
KUVAT SARA
PELLAVAPAITA / RALPH LAUREN
FARKUT / &OTHER STORIES
KENGÄT / GIVENCHY
AURINKOLASIT / RAY BAN
KAULAKORU / LOUIS VUITTON
Aamulla herättiin Barcelonasta ja nyt pää tyynyyn Benalmadenassa. Tänään kilometrejä tuli reilu tuhat. Nyt ollaan määränpäässä. Meidän intensiivinen road trip on mennyt todella kivasti, eikä kenelläkään ole mennyt hermot muihin, vaikka ollaan matkattu samassa autossa tuhansia kilometrejä. Keskustelunaiheet automatkalla on vaihdellut politiikasta uskontoon ja mindfulnessiin. Pojat ovat istuneet takapenkillä, eikä kertaakaan kuulunut itkua koko reissun aikana. Niin onnistunut reissu ollut tähän saakka, että tulee nyt jo ikävä tätä matkaa.
Lennettiin siis viime torstaina Stuttgartiin. Sieltä alkoi meidän road trip. Vuokrattiin lentokentältä tila-auto. Kaikilla on vain käsimatkatavarat, jotka mahtui hyvin auton peräkonttiin. Stuttgartista ajoimme Zürichiin, jossa yövyttiin pari yötä. Ollaan vaihdettu hotelleja ensin Sveitsissä, sitten Ranskassa ja nyt Espanjassa.
Mutta sitten aiheeseen, josta halusin kirjoittaa tänään pienen pätkän. Aamupala. Päivän paras hetki on ollut aamulla aamupalalla. Mulle aamupala on ehdottomasti päivän tärkein hetki, sillä silloin voi ottaa omaa aikaa ja nautiskella. En pidä kiireisistä aamuista, vaan tykkään varata heräämiseen riittävästi aikaa. Lempiaamiaiseni koostuu yleensä mustasta kahvista, hedelmistä, puurosta ja kananmunista. Aamulla on ihana lueskella päivän lehteä tai vain istua ja olla.
Aamu on päivän paras ruokahetki enkä mielelläni koskaan skippaa sitä. Jos aamulla tulee jostain syystä tosi kiire, nappaan mukaan kahvin lisäksi hedelmän. Veden tankkaaminen alkaa jo heti aamutuimaan. Sitruunavesi puhdistaa kehoa ja virkistää mieltä. Ilman aamupalaa tulee tosi nopeasti heikotus eikä päivä lähde yhtä hyvin käyntiin. Suosittelen panostamaan aamuihin, koska sillä on iso vaikutus loppupäivään ja jaksamiseen!
Suosittelen kaikille autolla matkailua Euroopan halki. Osaa hahmottaa aivan eri tavalla paikat, kun istuu auton kyydissä. Myöskin oppii aivan eri tavalla uusista paikoista. Lupaan, että maisemiin ei ehdi kyllästyä. 🙂
xx Didem

 

2 Responses

  1. Voi kun bloggaisit enemmän/ useammin! Blogisi on niiin kiva, mutta kirjoitat tänne vain n. Kerran viikossa :/

  2. Moi Didem, mulla olisi postaustoive. Kotisi näyttää aivan ihanalta instagramin kautta ja itselläni on edessä uuden kodin remontointi. Olisiko mahdollista pyytää postausta kodistasi? Etenkin kiinnostaa keittiö ja makuuhuone:).

Leave a Reply

Your email address will not be published.