PALAUTUMISTA

Pipo / Acne
Takki / Nelly.com
Farkut / Zara

 

Viikonloppu meni aika railakkaissa tunnelmissa, kun perjantaina vietettiin ystäväni synttäreitä ja lauantaina oli Emma Gaala. Huomaan, että kaksi päivää valvomista tekee tehtävänsä, sillä ei niinkään se alkoholi vaan vähäiset yöunet. Niin kuin osa teistä varmasti saattoi huomata Instagramin storysta, kävin ennen Emman jatkoja vaihtamassa päälleni hupparin. Jatkot sujuivat huomattavasti iisimmin, kun päällä oli rennot vaatteet. Käyn monesti vaihtamassa asun kotona, jos en koe oloani tarpeeksi mukavaksi päivän aikana. Fiilis kun voi vaihtua ihan kesken kaiken naisellisesta rennompaan lookkiin tai toistenpäin. Huomaan, että viihdyn hyvin myös rokahtavissa vaatteissa, josta löytyy nämä kummatkin edellä mainitut tyylit. En ole ollut tätä viikonloppua ennen muutamaan kuukauteen missään, ja tuli taas todistettua se miten paljon juhliminen väsyttää ja verottaa, kun valvoo ja rytmin joutuu taas tasoittamaan uudestaan.

Sunnuntai sujui ihanasti palautuessa Lucan kanssa pulkkamäessä Peuramaalla. Aurinkoinen sää ja lumikinokset houkuttelivat lähtemään. On niin paras fiilis nähdä, kun Luca nauttii ja nauraa. Se saa väsyneemmänkin olon heti virkeämmäksi. Toinen tapa virkistäytyä on käydä joko hieronnassa tai kasvohoidossa. Muistatteko, kun kerroin, että olin yksi päivä HydraFacial-hoidossa? Ajattelin kokeilla tällä kertaa entsyymiterapiaa, jota on paljon kehuttu BeAlivella, jossa käyn näissä hoidoissa. Kyseisen ihonhoitomenetelmän tarkoituksena on normalisoida ihon luonnollisia toimintoja, parantaa ihon puolustusmekanismeja ja tukea ihon terveyttä. DMK-entsyymiterapia saa ihon toimimaan paremmin solutasosta käsin eikä vain ihon pinnalta. Hoito auttaa hajottamaan ja poistamaan kuollutta ihosolukkoa, lisää solujen hapensaantia, auttaa kuntouttamaan solujen ja kudosten toimintaa, kiinteyttää ihoa sekä puhdistaa kuona-aineita. Tämä hoito sopii kaikenlaisille ihotyypeille. Itse ajattelin sen tuovan apua pintakuivaan ja herkkään ihooni vahvistaen sitä luonnollisella tavalla. En ole koskaan ottanut botoxia tai muita vastaavia aineita, vaan uskon vahvasti luonnollisiin ihonhoitomenetelmiin. Kasvohoito tekee hyvää myös ennen lentoa, koska lentokoneessa ilma on usein niin kuiva. Olen lähdössä torstaina työmatkalle Köpikseen mm. kuvaamaan videomatskua. Ohjeistuksen mukaan kynsien pitäisi olla kunnossa, joten täytyy käydä myös ranskalaisessa manikyyrissä ennen lähtöä.

Minulla on ollut viime päivinä ongelmia koneen kanssa, joten en ole päässyt päivittämään teille aikaisemmin, mutta koitan nyt ahkerasti kirjoittaa ennen matkaa. Tuntuu aina huonolta pitää pidempiä taukoja, kun tiedän, että toivoisitte minun kirjoittavan ja vastaavan kommentteihin ahkerammin. Sorry! Lupaan tsempata.

Tämän päivän kuvissa näkyy paljon kyselyitä saanut tekokarvatakki, jonka sain Nellyn paketista perjantaina. Sain lisäksi paljon ihania kenkiä, jotka tulevat näkymään varmasti jatkossa asukuvissa. Ulkoilutin takkia ensimmäistä kertaa Emma Gaalassa lauantaina ja tykkään siitä tosi paljon! Lämmin takki voi todellakin olla myös tyylikäs.

 

xx Didem

5 Responses

  1. Moikka! Mikä koko sulla on näistä kengistä? Ja onko mielestäsi normaalia kokoa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.