PARISIAN MORNING

Jacket // Gina Tricot

Jeans //  Minimum

Shoes // Zara

Bag // Dolce & Gabbana

Eyewear // Ray Ban

Hei vaan ja ihanaa alkanutta viikkoa. Meillä oli tänään ensimmäinen arkiaamu kesän jälkeen ja samat vanhat aamurutiinit pääsi käyttöön. Luca lähti ujosti, mutta oikein mielellään dagigkseen. Olen ollut alusta saakka erittäin tyytyväinen meidän päiväkotiin. Vastaanotto heillä on on aina niin lämmin.

Vietimme ystäväni Ninan polttareita koko viikonlopun Hangossa. Polttarit alkoi champagne tastingilla, jonka jälkeen matka jatkui Hankoon. Ninan kaasot olivat järkänneet kaiken aivan vimpan päälle. Voiko polltareita kutsua kauniiksi? Koska sitä ne olivat. Meillä oli sairaan hauskaa ja hyvä meininki alusta loppuun saakka. Perjantaina dresscode oli musta ja lauantaina kaikki pukeutuivat valkoiseen. Valkoiset mekot, erilaiset materiaalit, meri, maljannosto, rapujuhlat Bellevuessa ja tunnelma oli niin hienoa. Rakastan Hankoa ja nyt aloin todenteolla katselee potentiaalista kesäkotia meille sinne. Mulla on niin paljon ystäviä, joilla on Hangossa toinen koti, joten olemme mieheni kanssa miettineet meillekkin sellaista. Ennemmin haluan Hangosta talon, kuin oman saaren. Mieheni on pitkään halunnut oman saaren, mutta hyvää sellaista ei ole vielä tullut vastaan ja fakta on se, että en tiedä kuinka paljon oikeasti olisimme saaressa. En edes osaa ajaa venettä, enkä koskaan uskaltaisi olla yksin saaressa. Paljon ennemmin joku ihana kämppä Hangosta, jossa on ihania ravintoloita ja hälinää kesällä. Näen itseni jo ajelemassa Hangossa fillarilla kotiin kukkapuska korissa. 😀 Saari vai Hankoo? U tell me.

Asiasta toiseen..olen rakastunut Artekin kultaiseen lattiavalaisimeen. Olen koko aamun selaillut sisustukseen liittyviä nettisivuja. Valmistuispa meidän oikea koti jo pian. Odotan enemmän kuin mitään muuta sitä tunnetta, että tässä se nyt on. Oma koti. Joka on ja pysyy. Ehkä käyn kiertelee Artekin läpi tänään. Ei tarvitse ostaa mitään, vaan rauhassa kiertely riittää..toistaiseksi.

L’orealin järjestämässä tilaisuudessa viime perjantaina nautittiin sekä hyvästä aamupalasta, meikkitaitelija Suvi Tiilikaisen meikkitutorialista ja tietenkin kaikista uusista tuotteista, jotka meille esiteltiin. Tänä syksynä kauppojen hyllyille saapuu mm. kuvissa näkyvät Pure Clay – savipohjaiset kasvonaamiot. Ne ovat kuin karkkia.

Tapaan systerini lounaan merkeissä ihan just, joten palataan myöhemmin.

xx Didem

18 Responses

 1. Upeita kuvia ja nuo kasvonaamiot näyttävät todella ihanilta. Pakko päästä testaamaan kun ne kauppojen hyllyille saapuvat 🙂

  Iki-ihana Hanko! Meillä on siellä mökki ja olen viettänyt kaikki kesäni siellä – parhaimmat lapsuusmuistot ilman muuta. Voi että lukiessa postaustasi tuli mieli lähteä mökille.

  Ihanaa alkanutta viikkoa Didem!

  xx

  http://mariannelle.com

  1. Kasvonaamiot tulevat elokuun aikana kauppoihin ja hintaa niillä on alle 10 e (9,90). Ei pahan hintaisia lainkaan.

   ❤️❤️

  1. Semmosen ihanan pehmeän all white setin. Kuvaan sen tänään. Ehkä jopa vilahtaa snäpissä. ??

  1. Aivan ihana. En ollutkaan huomannut tätä aiemmin. Samassa pihassa asuu mun pari frendiä. 🙂

 2. Onko teillä vielä se Sveitsin koti? Mistä kaikkialta haaveilet omistavasi kodin (Suomi ja ulkomaat)? 🙂

  1. On meillä Sveitsin koti. Vuokrataan sitä nyt.
   Mistä kaikkialta haluisin kämpän? Helsingin ja Hankoon lisäksi haluaisin ehkä Espanja, joku ihana huoneisto santa monicasta (ranta) ..onhan näitä paikkoja vaikka mitä. ?

 3. Koulut on alkamassa ja olisi aika hankkia uusia koulutarvikkeita. Mistä saisin tyylikkään penaalin? Tai mikä laukku toimis koululaukkuna. Hinnalla ei ole niin väliä, mutta jos sulla on jotain hyviä ajatuksia. 🙂

  1. Apua..siitä on aikaa kun viimeksi olen penaalia ollut ostamassa. Jos hinnalla ei ole väliä ja tykkää luikkarista, niin heidän penaali ja kalenteri on kiva. Diggaatko marimekosta? Tykkään itse ainakin heidän pussukoista. Tai sit joki ihan yksinkertainen nahkapenaali.
   Laukkuns toimii mikä tahansa isompi laukku, joka jaksaa kantaa kirjoja ja mahdollisesti läppäriä. Minkä ikäinen mahdat olla?
   xx

  1. Siitä tulossa oma postaus..❤️ Huppari on H&M studiomallistosta, joka tulee kauppoihin syyskuussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.