PEARLS FOR GIRLS

Photos by Sara-Annika Aremo

Knitwear // Bik Bok

Fox suede leggings // Zara

Shoes // Longchamp

Necklace // Glitter

Klassiset helmet (korvissa), tyköistuva kauluspaita, beige trenssi, kaulahuivi (Mulberry) ja ballerinat. Kaikki edellämainitut rimpulat samaan aikaan päällä, on yhdistelmä joka ei koskaan ole oikein kolahtanut minuun. Näitä klassisia hyvinpukeutuvia tyttöjä ja naisia näkee paljon kaduilla. Klassiset vaatteet ovat ajattomia, mutta kun laittaa ne samaan aikaan päälle, niin kokonaisuus menee minun mielestäni persoonattomaksi. Ei missään nimessä pidä kulkea muodin orjana ja jahtaa viimeisimpiä trendejä, se vasta persoonatonta olisi, mutta tärkeintä oman tyylin löytämisessä on se, että tunnistaa ne kulmakivet, jotka tekee tyylistä sen oman. Jollekkin ne on ne helmet 🙂

Minulle helmet tuovat mieleen tyttömäisyyden ja tässä asussa yhdistyy mukavuus, yksinkertaisuus ja tietynlainen herkkyys. Kuka on kanssani samaa mieltä? Luonnonvalkoinen neule helmillä pehmittää just sopivasti, muuten rokahtavampaa tyyliäni. Kaulassa roikkuu minimalistinen koru D -kirjaimella. Taitaa sana minimalismi kuulua lempisanoihini, kun niin usein tunnun käyttävän sitä.

Minimalistisuus minulle merkitsee järjestystä, kontrollia, selkeyttä ja yksinkertaisempaa elämäntyyliä. Sillä voi saada vaikka mitä aikaiseksi. Ainakin mieli pysyy selkeenä ja maailmaani vallitsee sopiva rauha.

Nauttikaa päivästä!

xx Didem

22 Responses

 1. Oon niin samaa mieltä sunkaa tosta perus tyylikkäästä klassisesta tyylistä. Eihän siinä mitään vikaa ole, varsinkin jos ei ole kiinnotunut panostamaan pukeutumiseen, on kuvailemasi tyyli helppo ja sopiva moniin tilanteisiin. Itse koen, että mun tyyli on muuttunut parin vuoden aikana just tosta sun kuvailemasta tyylistä vähän persoonallisemmaksi, koska itse olen kiinnostunut muodista ja en tykkää itselläni ns “tylsistä asukokonaisuuksista”. Tämä onkin yksi syy miksi luen ja inspiroidun sun blogista. ? Taas kerran tosi magee asu???

  1. Kiitos kommentista Viivi <3 Pitää tosiaan muistaa se, että kaikille muoti, tyyli, vaatteet etc eivät todellakaan ole se juttu. En edes kehtaa sanoa, kuinka suuren osan päivästä mietin vaatteita. huii!! 

   Kauniita unia sulle ja kiitos kivoista sanoista. 🙂

 2. Oot niin wau! Ja mä toivon sydämeni pohjasta että sä voitat ton muotiblogi skaban. Mun idoli<3

  1. I H A N A <3

   Kiitos Matilda. Sanat eivät riitä näin suuriin tunteisiin, mitä te herätätte minussa. Oot ihan paras. Kiitos. Muuta en osaa sanoa. 

   xx

 3. Fox suede leggings ?? mä kuolen täällä, apua jos Zara oikeesti myisi ketunnahkaleggingsejä!

  1. Siiis Annika. Mä olin hississä kun julkaisin sun kommentin. Repesin totaalisesti siellä hississä ja sit aloin selittää niille ihmisille tätä juttuu. Eikä kukaan edes tajunnut. Nauroin tälle niin paljon. Vieläkin…:D ketunnahkaleggarit…oh my! Korjaan sen kohdan. 

 4. Joo, niin totta! Tuo perus “beige” klassinen tyyli ei ole ikinä muhunkaan uponnu. Jotenkin niin tylsä ja nuiva. Oma tyylini koostuukin yleensä yhdestä huomiota herättävästä vaatteesta/asusteesta esim. väri, materiaali, muoto. Mutta joo, mahtava asu sulla jälleen kerran!

  1. Kiitos Nina <3

   On hyvä pitää toi “yksi huomiota herättävä juttu” pukeutumisessa, koska sen ympärille on helppo rakentaa asu. Tai sit toistepäin..Niin basic kamaa päälle, kuten nahkahousut, valkoinen t-paita, nahkatakki, mustat sneakersit ja sit vaikka vaan pieni kaulakoru, joka on the thing. 

   xx

 5. Yhdyn mielipiteisiisi! Pukeutumisessa on mielestäni ihanaa tuoda esille omaa persoonallisuuttaan vaatteiden ja asusteiden kautta. Itse näen tyylini vähän Scandi-minimalistic with a twist 😉

  xx

  http://mariannelle.com

  1. Olen samaa mieltä kanssasi, siis siinä, miten kuvailet omaa tyyliäsi 😉 

   Hyvää yötä Marianne <3

 6. Ihana Diden ja ihana blogi! Mun ääni meni sulle, no question about it! Tää blogi vaikuttaa ihanan aidolta, ihan niinkuin sinäkin <3

  1. Ihana Vivian ja SUURI kiiitos siitä, että annoit äänesi juuri minulle. <3

   ps. En osaa olla epäaito. Hyvä niin 😀

 7. Toi neule on kyllä söötti 🙂 saako udella, onko mitä materiaalia? Milloin ostettu?

 8. Hei mitä Madaran tuotteita sulla on ollut ja mistä oot tykännyt paljon? 🙂 Kiinnostaisi hurjasti kokeilla.. ps. ääni sulle! <3 

  1. Moikka Elina ja aluksi SUURI..jopa valtava kiitos äänestäsi. ❤️❤️
   Minulla on Madaralta vain yksi tuote ja se on tämä hydra recharge cream, jota käytän kosteusvoiteena kasvoille päivittäin. Tuoksu on mieto ja olen tykännyt tosi paljon voiteesta. Pidän siitä että koostumus on kevyt. Valitettavasti muita Madaran tuotteita en ole kokeillut.

   xx ???

 9. Oot niin symppis ja inspiroiva- sekä tyylitajusi että asenteesi puolesta! Äänestin sinua 🙂 Terveisin hiljainen lukijasi, mukana alusta saakka 🙂

  1. Tää on niin hämmentävää lukea näin paljon positiivisia ja upeita kommentteja. Sinäkin ollut mukana alusta saakka..mieti niitä alkuaikoja ?? huh..haha? On tässä hieman kehittynyt vuosien varrella. Kiitos muru ❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.