PICNIC LOOK

DRESS // ANDIATA

BAG // CHANEL

SHOES // ZARA

EYEWEAR // RAY BAN

Eilen istuttiin Esplanadin puistossa piknikillä koko päivä. Tänään terveiset Leppävirralta. Olemme käymässä mieheni lapsuudenkodissa.

xx Didem

20 Responses

 1. Pakko sanoa ettei tuo kuosi kyllä miellytä silmää yhtään. Myy mekko pois äläkä käytä enää koskaan, jooko.

 2. Mä yleensä rakastan sun asuja, oot ihan mielettömän hyvä pukeutuja. Mutta tämä mekko… en ole rumempaa nähnyt, koskaan ? 0 pistettä tälle asulle…

 3. Miten noin negatiivisia kommentoijia eksynyt tänne? Huh, kaikenlaisia sitä maailmaan mahtuu..
  Ihana asu? todella kaunis toi mekko, sopii sulle super hyvin:)

 4. Minusta Didemin tyylitaju on erittäin vaihtelevan tasoinen. Välillä todella kivoja asuja ja vaatteita, välillä jotain ihan totaalisia pohjanoteerauksia kuten tämä mekko.

 5. Onpa taas käytöstavat jäänyt joltakin oppimatta! En ymmärrä miksi ihmisten täytyy purkaa omaa huonoa oloaan muihin. Mun mielestä sun tyyli on upee ja uniikki. Uskallat yhdistellä ja kokeilla erikoisempiakin juttuja. Sulla nimenomaan tyylitajua on ja paljon. Ihanaa kesää sulle ja perheellesi ❤️

 6. Onpa ilkeän ihmisen ilkeä kommentti. Miksiköhän? Ilmeisesti kateutta ja halua vahingoittaa. Mutta se palaa aina kommentoijalle itselle.

   Didem on kaunis ja kuvauksellinen.  Ja vaatevalinnat on elegantteja ja viehättäviä. 

   1. Tästä poistui yksi kommentti ja siksi nämä kolme yllä olevaa kommenttia näyttävät olevan vastauksena tuolle “Mä yleensä rakastan sun asuja” -kommentille vaikka ne kuuluivat sen poistetun kommentin alle. Huom. ihmiset.

  1. Itseasiassa tuo edellinen vastaukseni oli tarkoitettu ilkeään ja epäasialliseen  kommenttiin, joka onkin jo poistettu. Asiallinen mielipiteen ilmaisu ja kritiikki on aina hyvä 🙂

 7. Didem näytät hyvältä, vaikka jos päälläsi olisi säkki. Ja tuo mekko on todella kaunis. Olet mun tyyli-ikoni❤️❤️❤️

 8. Moi Didem

  Kaunis, todella elegantti mekko ja sopii sinulle tosi hyvin. Moni ei ehkä tunne oloaan kotoisaksi, jos kesämekko peittää ranteista varpaisiin ja paljasta pintaa ei näy, tai sitten kokee, että kukaan ei katso. Jos ei kauneutta ole suotu, on pakko näyttää paljon rintaa ja reittä, että saa huomiota;).

  Hellu

 9. Kritiikit käsittääkseni kohdistuvat mekkoon, ei käyttäjään. Jos asuvalinta ei miellytä lukijoita ja he ilmaisevat mielipiteensä, ei siinä pitäisi olla mitään sen dramaattisempaa. Tuskin julkisen blogin pitäjä rikki menee jos jokaiseen palautteeseen ei liity fanitusta ja ylistystä.

 10. Haluaisinpa nähdä, mikä näiden “negatiivisten arvostelijoiden” oma tyyli on ? Näyttää vähän käytöstavoista päätellen, että tyyliä ei ole. Hyvä Didem ja sun tyyli ❤

 11. Minusta käärme on niin iljettävä eläin etten vaan millään voi pitää käärmeennahkakuvioisia vaatteita tai asusteita kauniina. Pitää olla aika kieroutunut kauneustaju jos niitä kauniina pitää.

 12. Yksi vastaaja esitti argumentin, että eikö kritiikki kohdistu vaatteeseen, eikä käyttäjään. No näinhän sen kuuluisi mennä ja tämä kuuluisi muotibloggaajan ammattiin, mutta näissä kritiikeissä se ei ihan toteudu. Eli kommentit such as “pitää olla kieroutunut kauneustaju jos pitää käärmeennahkakuvioita kauniina” tai “ootko sekaisin vai vaan tyhmä ja tyylitön” jne. ovat hyvin henkilökohtaisia ja ilkeitä kommentteja, joiden tarkoituksena on loukata.

  Hellu

 13. “Katselin laajemin sun “tyylikuvias” ja sulla on oikeesti tosi huono tyyli, kuosit, materiaalit, värit, vaateiden leikkaukset monesti ihan kauheita. 

  Miten joku noin tyylitön edes viitsii pitää “mukamas muoti blogia” ootko sekaisin vai vaan todella tyhmä ja tyylitön?

  Monissa kuvissasi näytät myös rumalta anorektikolta, jolla kauheita riepuja päällä??

  Kannattais ehkä selata vähän nettiä ja etsiä parempaa tyyliä itsellesi.

  Tai edes jotain tyylitajua kun et oikein näytä tajuavan yhtään mitä se on.

  Toi vika mekko on ihan kauhee, sen kuosi on hirvee ja se näyttää rumalta sekaselta säkiltä sun päällä! Miten kehtaat edes pitää noin rumaa vaatetta päälläsi?”

  Tuohon kommenttiin jengi on täällä vastaillut, mutta jostain syystä yllä oleva kommentti muuttuu julkaisemattomaksi tasaisin väliajoin. En tiedä mistä syystä. Ehkä kommentin kirjoittaja peruukin sanansa 🙂 Anyways..kopsasin tekstin nyt tohon, niin muutkin tietää mihin tekstiin olette kommentoineet. 

  xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.