PINEAPPLE BAR

BE A PINEAPPLE 

Stand tall. Wear a crown. Be sweet on the inside.

Eikö niin, että ruoka usein maistuu paremmalle, kun sen on tehnyt joku muu? Jos aamiainen on katettu kauniisti leikkeleillä, erilaisilla kasviksilla ja valmiiksi viipaloiduilla hedelmillä, niin on helpompi täyttää oma lautanen niillä terveellisille herkuilla, koska ne on helposti saatavilla ja näyttää houkuttelevilta. Huomaan tämän ihan kotona päivittäin. Jos en kata pöytää monipuolisesti kaikella “ekstralla”, niin ei muut vaivaudu itse hakemaan puuttuvia juttuja jääkaapista. Rakastan purkkien ja ruokien esillepanoa! Meillä kotona on pienissä kulhoissa aina hedelmiä, marjoja, pähkinöitä, sipsiä, karkkia tai kuivattuja hedelmiä. Herkut vaihtelee.

Olen hedelmien suuri ystävä. Kun syön omenan tai appelsiinin kotona, niin kuorin ne aina ja laitan palaset lautaselle. Haluan nähdä pientä vaivaa ja käyttää muutaman ekstra minuutin tähän, koska ne maistuvat paremmalle suoraan lautaselta ja viipaloituna. Teen tätä samaa perheelleni. Teen hedelmälautasia ja asettelen kaikki nätisti siihen. Eilen leikkasin porkkanoita ja tein dippiä. Luca söi ne hetkessä. Houkuttelevalla esillepanolla voi rohkaista lastakin tutustumaan uusiin makuihin. Varsinkin Luca syö monipuolisesti ja reippaasti hedelmiä ja kasviksia, kun ne ovat houkuttelevasti ja toimivasti esillä.

Tämä aamu alkoi Marsaanan ja Specsaversin järkkäämällä aamupalahetkellä, jossa jokainen sai itse täyttää oman ananaksensa tai kookoksensa raakapuurolla, jogurtilla, marjoilla ja pähkinöillä. Piristävä aamu, varsinkin kun ulkona sataa vettä. Ajattelin postauksen myös toimivan vinkkinä teille, jotka tarvitsette uusia ideoita brunssille.

xx Didem

3 Responses

  1. Nam! Olipas taas kiva tulla kurkkaileen tänne. Hymy tulee huulille näistä positiivisista arkisista postauksista 🙂 Mulla olis kysymys (tai vaikka postausideakin): käytännölliset kesäkengät ja sandaalit. Siis sellaiset, joilla on hyvä kävellä, mutta ovat myös tyylikkäät ja monikäyttöiset. Erityisesti etsisin sellaisia missä olisi hieman korkoa/pohjaa, koska en ole kovin pitkä ja jotenkin tykkään etenkin työpäivinä ja afterworkillä et on vähän ryhtiä kengistä 😉 Auta Didem, sinä harvinaisen elegantti tyylitaituri! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.