PO.P on vaan niin POP

Photos of Luca: Kristiina Ketonen

In collaboration with Polarn O. Pyret

Tänään puhutaan vähän lasten muodista ja Polarn O. Pyret vaatemerkistä, joka on varmasti monelle teistä tuttu jollakin tapaa. Luca kun on osa arkeani, niin tuntuu hyvinkin luonnolliselta välillä tuoda esille aiheita, jotka käsittelevät enemmän lapsia ja lasten pukeutumista. Tiedän, että täällä on jonkun verran teitä äitejä ainakin välillä kurkkaamassa blogiani ja lasten muoti varmasti kiinnostava aihe. Väriskaala Lucalla ei ole erityisen monipuolinen, kuten ei omanikaan, vaikka värikkäitä asuja ja yksityiskohtia häneltä toki löytyy. Lapsenkin päällä tykkään, että asussa on joku pointti ja välillä on ihanaa, että lapsella on iloisista väreistä ja kuvioista keksitty mukava trikooasu from top to toe ja välillä taas mennään harmaissa ja mustissa vaatteissa. Tänään Luca lähti päiväkotiin Polarn O. Pyretin mustavalkoraidallisessa oloasussa. Niin söpö! Päiväkotiin pyrin miettimään etukäteen, että vaihtovaatteet (jos käy joku vahinko) sopivat muiden vaatteiden kanssa. Yksivärisen verkkariasun kanssa sopii vaikkapa värikkäät sukat.

Omat vaatteeni roikkuvat värijärjestyksessä ja niin myös Lucan vaatekaapissa vaatteet roikkuvat värien mukaan. Helpottaa minun elämääni, kun vaatekaappi on organisoitu. Olen pitkään haaveillut yhteistyöstä Polarn O. Pyretin kanssa ja nyt vihdoin pääsin toteuttamaan sen. Pidän heidän filosofiastaan, että jokainen päättää itse minkä värisenä haluaa mitäkin, mutta vaatteen on oltava laadukas, kestävä ja ekologinen. Luca on syntymästä saakka käyttänyt kyseisen merkin potkupukuja, t-paitoja ja erityisesti ulkovaatteita. Stockmannin lastenosasto, on saanut täydennystä tästä mahtavasta brändistä. Valikoima on laaja, joten käykää kurkkaamassa tämä uusi osasto. Erittäin hyvä veto heiltä on tuo Brion junarata, jonne ainakin Luca heti ryntäsi leikkimään ja minä sain rauhassa katsella vaatteita.

Tämän syksyn ja talven uutuuksia on musta parkatakki karvahupulla, joka näkyy Lucan päällä kuvissa. Asua piristää keltainen pipo. Kuviin en saanut laitettua keltavalkoraidallista tuubikauluria, vaikka olisikin sopinut loistavasti kokonaisuuteen (sen verran kuumat oltavat oli Lucalla kuvausten aikana). Vielä ollaan syksyisissä tunnelmissa, joten toppatakit ja toppahaalarit eivät ole ajankohtaisia, mutta pikku hiljaa kannattaa alkaa miettimään varusteita valmiiksi talvea varten. Olen huomannut, että täällä ollaan ajoissa ulkovarusteiden suhteen ja koot loppuvat nopeasti. Lopuksi haluan sanoa, että Po.Pin vaatteet myös kestävät ihan oikeasti. Niin monta kertaa olen pessyt Lucan kaksiosaista ulkovaatetta viimeisen vuoden aikana ja minkäänlaista kulumaa polvien kohdalla tai ylipäätään missään ei ole. Onko täällä muita Po.P faneja?

Psst! Polarn O. Pyretillä nyt kaikki pehmoiset ja lämpimät lämpökerrastot 20 % alennuksella 11.-17.10. Tässä linkki sivuille.

xx Didem

4 Responses

 1. Erikoista Hullujen päivien asiakaspalvelua ke 12.10 Polarn o. Pyret tuotteiden vieressä: kyseisen tuotemerkin kassatyöntekijä ei palvellut viereisessä jonossa olevaa asiakasta koska hänellä ei ollut kyseisen merkin tuotetta ostoksissaan.  Olisi fiksua kuulla syy miksi toimittiin näin. 

  1. Moikka moi! 

   Selvitin hieman asiaa ja nyt on tosiaan niin, että Polarn O. Pyretin pisteen kassa, toimii ainoastaan heidän tuotteiden ostajille. Sama systeemi pätee myös Hamleys leluosastolla. Sen tarkemmin en osaa sanoa, miksi asia on näin. 

   xx

   1. Oletpas symppis kun vastailet mitä ihmeellisimpiin kommentteihin, ja tähänkin selvitit vastauksen vaikkei se sun tehtävä olisikaan 🙂 oliko susta Massimo Duttin liike hyvä, onko siellä avajaistarjouksia?

Leave a Reply

Your email address will not be published.