PONO BURGER

Söin tänään ehkä elämäni parhaimman burgerin Pono Burgerissa. Listalta valitsin Kuawa Krunchin, jossa oli tulinen guava rum sauce. Maut olivat kohdillaan ja hampurilaisen koko juuri sopiva. Nostan hampurilaisesta aina “hatun” pois, koska koen sen turhaksi ja kuivaksi. Tein sen tälläkin kertaa, vaikka sämpylä olikin maukas. Kokemukseni ravintolan yleistunnelmasta, sisustuksesta ja ruoasta oli niin hyvä, että menen tänne vielä uudestaan. Ravintolassa istuessani tuli terveellinen ja freessi olo, juuri sellainen fiilis, jonka haluan kokea hyvässä raflassa.

Pono tarkoittaa Havaijin kielellä “tehdä asiat oikealla tavalla”. Heidän filosofiansa on yksinkertainen: “Use organic, local, farmer’s market ingredients for a handcrafted burger made with integrity”.

Olet mitä syöt. Niinhän se on, että se miten ruokimme kehoamme, vaikuttaa oloomme. Epäterveelliset ruokailutavat tuntuu aika nopeasti kehossamme. Itse tähtään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Henkinen ja fyysinen hyvinvointi kulkee käsi kädessä. Jos olen stressaantunut, niin ruokahalu häviää minulla ja painoni laskee. Lohtusyöntiä en siis harrasta. Nyt mentiin vähän ohi aiheen, mutta mitä halusin sanoa on, että päivä päivältä, kiinnitän enemmän huomiota siihen mitä laitan suuhuni. Täällä varsinkin, olen kiinnittänyt paljon huomiota luomu tuotteisiin, koska niitä kyllä riittää.

Ponon hampurilaisessa maistaa ensin eron ja sen jälkeen tuntee eron. Itsetehty coleslaw oli ihan törkeen hyvää. Yleensä burgerista tulee ähky, mutta tästä ei tullut. Ravintola tukee siis lähiruokaa ja heidän raaka-aineet tulevatkin pieniltä perhe farmeilta Californiassa.

Kävimme Santa Monican Ponossa, mutta katsoin juuri, että myös Venicellä ja West Hollywoodissa löytyy Pono Burger. Kannattaa siis kirjata ylös tämä ravintolasuositus, jos olette reissaamassa tännepäin.

xx Didem

One Response

  1. Ei oo totta, miten u-p-e-a-n väriset silmät pojallasi on!!! Ihan mielettömän vangitsevat. Siinä on tulevaisuudessa melkoinen catch, varo vaan. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.