POST FLOW

Kuvat Juuli Rönkä Edit by me

T-shirt // Dolce & Gabbana

Jeans // Mango

Jacket // Zara

Eyewear // Ray Ban

 

Flown jälkeinen olotila on varmasti kaikille tuttu. Hieman haikea fiilis siitä, että viikonlopun huuma on ohi, mutta toisaalta helpotus siitä, että pääsee palaamaan takaisin arkeen. Uni on jäänyt viime päivinä melko vähälle, jonka takia palautuminen kestää. Palattiin Köpiksestä Julian kanssa perjantai-iltana, jonka jälkeen kävin nopeasti kotona välissä ja ehdin katsomaan Lana Del Reyn keikan Flowssa. Lauantai alkoi pizzabrunssilla tyttöjen kanssa, josta lähdettiin jatkamaan alueelle. Ehdittiin juuri myrskyn alta pois ja lähdettiin jatkoille Wallikseen, joka on uusi symppis karaokepaikka Kanavarannassa. Yksi parhaista illoista pitkään aikaan! Sunnuntaina otin tosi iisisti, vaikka monelle se oli pääpäivä. Frank Oceanin keikka oli rauhoittava. Teekuppi kädessä uppouduin keikkafiilikseen Lämmön terassin korokkeella. Sunnuntai on ehkä Flown paras päivä, koska silloin on niin rento tunnelma ja voi vain nauttia. Oli tosi ihana viikonloppu!

Eilen hain Lucan Riihimäeltä ja lähdettiin viettämään päivää Lintsille. Laitteissa kieputtelu ei ehkä ihan ollut paras valinta kyseiselle päivälle, mutta Lucalla oli ainakin hauskaa. Jo pelkästään alueella dallailu tuntui siltä, kun olisi ajanut vuoristoradassa. Onneksi iltaa kohden olo hieman virkistyi ja tänään on jo parempi. On kiva päästä tekemään taas töitä ja tasoittamaan arkirytmiä.

Huomenna pääsen kuulemaan L’oréal Parisin uusista meikki-, hius- ja ihonhoitouutuuksista. On aina ihana hypistellä ja päästä testaamaan kaikkia uutuuksia. Hieman rankemman viikonlopun jälkeen olen myös varannut itselleni palauttavan hieronnan. Sain synttärilahjaksi ystäviltäni kokonaisvaltaisen kokovartalohieronnan, mutta aion säästää sen johonkin pimeään syysiltaan ja rentoutua kunnolla. Olen käynyt nyt useampana kertana Tehtaankadun Naminassa, jossa on hyvä hinta/laatusuhde. Kaikki hoidot ovat suht edullisia, mutta todella hyviä, sillä aasialaiset kyllä osaavat hommansa. Olen testannut jo kuumakivi- ja aromahierontaa eli rentouttavaa öljyhierontaa, jossa käytetään eteerisiä öljyjä ja akupainantatekniikkaa.

Tällä hetkellä naputtelen konetta ja suunnittelen tulevia postauksia lounaan merkeissä. Nyt kun dagis on taas alkanut, on Lucalla valmiina uusia syysvaatteita, joista voisin tehdä teille pian ”back to school” -postauksen.

 

6 Responses

  1. Vau mikä asu!! Paita on niin upee, mutta harmi kyllä ei ihan opiskelijan budjetille sopiva…. mut ihan super kiva sulla 🙂 keksin jonkun halvemman ratkasun soveltaa itellekin vastaava asu. Mut siis niin magee toi paita!! Kivaa viikkoo!

    1. Kiitos !! Paidan löysin käytettynä Design Cornerin huutokaupasta. Tämän asun kanssa käy kuitenkin moni muukin paita. Vielä viime viikolla näin noita farkkutakkeja Zarassa 🙂

      Ihanaa viikkoa myös sulle!!

  2. Nyt on kiva asu pitkästä aikaa! Tosi magee ja voisin kopsaa! Tai siis en halua kuulostaa ikävältä, mutta viimeaikoina asusi ei oo ehkä olleet niin helposti samaistuttavia kuin aikaisemmin. Mutta se on sun tyyli ja anyway pidän susta ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.