PREPARING!

Photos by Janita Autio

Viikonloppuni alkaa juhlallisesti. Ensin Lucan päiväkoti kaverin synttärit Snadistadissa ja sen jälkeen ystäväni Pauliinan Karonkka juhlat Långvikissä. Ystäväni väitteli Diabeteksen aiheuttamista munuaisvaurioista. Pauliina on kaunis, super fiksu ja sosiaalisesti ehkä lahjakkaimmista naisista, ketä tunnen. Kaiken tuon lisäksi hän rakastaa järkkää kutsuja ja illallisia ja on myös erittäin hyvä niissä. Valloittava persoona ja ihana tyyppi. Olen tutustunut Pauliinaan aikoinaan mieheni kautta ja nykyään Paxi on kihloissa mieheni hyvän ystävän kanssa.

Juhliin on osallistumassa paljon pariskuntia ja meidän yhteisiä ystäviä, niin ehkä vähän harmittaa, että oma mieheni ei ole mukana tänä iltana. Pärjään mä yksinkin, ei siinä mitään. 🙂

Iltapuku on dresscode ja kuvissa näette omani. Lainasin Spaltilta Nellyn iltamekon. Kokoa S. Luulin ensin että se olisi iso, mutta eipäs ollutkaan. Pienirintaiselle avonainen, mutta just koska olen pienirintainen, niin avonaisuus ei haittaa ja puku pysyy eleganttina. Odotan kovasti iltaa ja tuttujen näkemistä.

Täytyy vähän tiedustella lisää siitä väittelyaiheesta, jospa minäkin oppisin jotain uutta. 😉

Mietin tässä myös, että laitanko punaista huuliin vai jätänkö ne luonnollisiksi?

xx Didem

4 Responses

  1. Juu ehdottomasti punaista huuliin tän mekon kanssa. Näytät elegantilta ja kauniilta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.