PYÖRÄRETKI JA PÖLYNIMURIEN VERTAILUA

KUVAT ANGELINA ILMAST

Olipa taas jälleen kerran kiva viikonloppu. Molempina aamuina nukuttiin pitkään, pötköteltiin sängyssä, luettiin satuja ja nautiskeltiin. Luca rakastaa myöhäisiä aamuja, joten täällä ei herätä kovinkaan aikaisin, kun on viikonloppu. Lauantain Luca oli mummolassa ja minä tein parin tunnin pyöräretken Lauttasaaren ympäri. Miten lähellä meillä onkaan niin paljon luontoa. Ei tarvitse kauas lähteä! Mietin siinä kun pyöräilin, että voisi hyvin asua siellä. Kaikki ulkoharrastukset on kivoja, kun on oikea varustus päällä. Vaikka aluksi tuntui hankalalta lähteä ja halusin vain jäädä kaupungille hengailemaan, kun kerrankin oli vapaata, niin onneksi päätin lähteä pyöräilemään. Kevyillä ulkovaatteilla ja pipolla tarkeni hyvin. Kotiin saapuessa nautin lasin shamppista (joka oli jäänyt perjantailta, kun ystäväni oli käymässä) ja vaihdoin verkkarit jalkaan. Instagram oli täynnä videoita Halloween juhlijoista, ja niitä oli kiva seurata, vaikka tänä vuonna skippasin suosiolla Storyn perinteiset Halloween juhlat. Tällä hetkellä huomaan keskittyväni enemmän kotona olemiseen ja perheen kanssa harrastamiseen. Iltariennot ovat jääneet vähemmälle.

Ainii, tästä piti vielä kirjoittaa. Perjantaina olin imuri ostoksille, koska vanha hajosi! Vertailin eri hintoja ja merkkejä ja laitoin aika paljon aikaa tähän imurin valintaan. Katselin siis vain näitä perinteisiä pölynimureita. Sitten tein pienen gallupin Instagramissa, mikä imuri pitäisi seuraavaksi hankkia ja kaikki vastasivat Dyson. Päädyin kuitenkin perinteiseen imuriin. Mielen imurit ovat tehokkaita ja hyviä! Mutta kertokaa minulle, mikä siinä Dysonissa viehättää? Miksi se on niin hyvä? Kuinka hyvin akku kestää?Voi olla, että hankin kakkosimuriksi Dysonin (se on helppo ottaa esille, jos tarvii imuroida jotain nopeasti).

xx Didem

3 Responses

  1. Dyson on just paras sellaiseen pikaiseen ylläpito imurointiin… Keittiö, eteinen, sohva leffaillan jälkeen yms., sekä koiratalouteen kun oikeasti näkee kuinka paljon sitä karvaa lähtee. Siis ihan paras siihen, käytössä useita kertoja päivässä! Akku kestää helposti 20min, jossain malleissa kauemmin. MUTTA nyt kun mulla on uudessa himassa vain Dyson niin huomaan kuinka siihen tarvitsee rinnalle sen “normi” imurin sellaista kunnon viikko siivousta varten. Joten täällä normi imuri etsinnässä! Kiitos positiivisesta ja elämän läheisestä instastoreista!

  2. Ihana mekko! Mistä, hinta?
    (Unohditko laittaa kuvien asutiedot
    vai olenko sokea, kun en näe niitä? ??)
    Olen samaa mieltä, että joka sää on ulkoilusää, kun pukeutuu oikein. Mukavaa ja reipasta syksyä edelleen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.