QUICK UPDATE

Saavuin Pariisiin alkuillasta. Perillä minua odotti kyyti kentältä suoraan dinnerille, josta johtuen lentoasuni oli tällä kertaa poikkeuksellisen ryhdikäs ja astetta hienompi. Mekko ja valkoiset cowboy -bootsit (jotka ovat &Other Stories). Omistin hyvin samantyyliset bootsit nuorempana joita käytin paljon ja nyt sellaiset ovat löytäneet tiensä takaisin kaappiini.
Tavallisesti lennän aina rennolla oloasulla, jossa on mukava matkustaa.
Olen Pariisissa työmatkalla kuvaamassa isoa kansainvälistä kampanjaa, jonka toinen osa kuvattiin aikaisemmin kesällä. On suuri kunnia olla mukana kyseisessä kampanjassa, jonka pääsen toteuttamaan yhdessä alan kovien tekijöiden kanssa. Kuvauspäivät tulee olemaan pitkiä ja intensiivisiä. Huomenna aloitetaan aamuseitsemältä meikillä ja hiuksilla. Sää näyttäisi suosivan ainakin täällä Pariisissa. Pyrin käyttämään vielä mahdollisimman paljon mekkoja nyt ennen kuin on aika vaihtaa lämpimämpiin vaatteisiin ja kerrospukeutumiseen, jota ehtii vielä harrastamaan.
Herätyskello soi kello 06.00, joten mun on aika painua unten maille.
xx Didem

One Response

  1. Hei, sulla on tosi kauniit hiukset! Voitko tehdä joskus postauksen miten hoidat hiuksiasi ja mitä tuotteita käytät? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *