RAIKAS TUULAHDUS

Kuvat Angelina Ilmast
Nahkatakki / Acne
Neule / Acne
Mekko / Ganni
Kengät / Alexander Wang
Aurinkolasit / Ray Ban

 

Hei vaan kaikille. Olin iloisena päivittämässä blogia tänään aiemmin viikonlopun tapahtumista ja kuvasaldosta, mutta toisin kävi. Muistikorttini ei jostain syystä skulaa! Kaikki kuvat Cannesin reissusta on siinä kortissa. Pitää käydä Rajalassa, jos ne vaikka pystyy palauttaa kuvat. Kortti on hajonnut yhdestä kulmasta, en tiedä vaikuttaako se asiaan? Pitää selvittää. Tämä viikko on vielä kiireinen, mutta sit onneksi iisimpää. Ikävä vähän “kahvilapäiviä”, jolloin voin tuntikausia istua koneella ja kirjoittaa. Voin rehellisesti sanoa, että en todellakaan saa väännettyä tekstiä sormia näpäyttämällä. Olen todella hidas kirjoittaja, enkä varsinkaan kiireessä ole mitenkään erityisen luova. Silloin tekstit ovat enemmänkin kuulumisia ja arkipäivän höpinöitä.

Käytiin tänään checkaa Stadin uusi hotelli nimeltään St. George. Sijainti aika täydellinen (Yrjönkatu 13) eikä hotellin sisustus myöskään ole mikään hullumpi. Ajaton skandityyli näkyy vahvasti hotellin sisustuksessa. Heti kun löydän sopivan hetken, niin aion käydä testaamassa hotellin spa-osaston. Hotellin talvipuutarha toimi tänään meidän kuvauslokaationa. Nämä kuvat on otettu hotellin ulkopuolelta.

Mitä pidätte tästä Gannin kietaisumekosta? Kietaisumekko on siitä hyvä, että se imartelee vartaloa, korostaa vyötäröä ja on naisellinen. Tämäkin mekko, tai oikeastaan koko lookki saa ihan erilaisen viban nahkatakki tai neule päällä. Kokovalkoinen paksumpi puuvilla neule tai sit sinisillä raidoilla oleva neule on myös must-have kesäksi. Klassinen vaatekappale, joka sopii niin monen kanssa. Voit vetäistä sen mekon päälle tai käyttää farkkujen ja tennareiden kanssa. Valkoinen puuvilla neule on sellainen raikas tuulahdus. 🙂 Nahkatakki, valkoinen neule ja siniset farkut ei voi mennä pieleen. Käytän arkena enemmän mekkoja, kun juhlissa. Kesällä varsinkin olen mekkoihminen ja rakastan kaikenlaisia printtejä, kukkia ja kuvioita.

Huomenna lähden Tukholmaan työmatkalle. Katsoin just säätiedotusta, joka lupaa kesäisiä lukemia sinnekkin. God natt kära vänner!

 

xx Didem

4 Responses

    1. On uusi! Löytyy Stockalta ?
      Aurinkoa päivään. Lähden pian kohti lentokenttää ????

  1. Hei Didem?Sinulla aivan ihana mekko ja sopii sinulle kuin nenä päähän?mistähän Gannin mekkoja voi saada? Kiitos etukäteen vastauksestasi! Nautihan Tukholmasta!

    1. Heissan Hanna ❤️ Tämä mekko on tosiaan upea ja löytyy Stockalta ? Kiitos! Minä nautin ☀️???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *