READY FOR MONDAY

Kuvat Juuli Rönkä

 

Kello on 23 illalla. Istun pimeässä kodissa kirjoittamassa. Ainoastaan pari pientä kynttilää palaa, sekä joulukuusen valot tuovat tunnelmaa. Illan musiikista vastaa Spotifyn Soft Pop Hits -lista (suosittelen lämpimästi). Olo on niin kiitollinen, rentoutunut ja tankattu täyteen uudella energialla tulevaa viikkoa varten. Isänpäivän vietto tapahtui meillä kotona. Kutsuin perheeni meille kylään. Tein iskän suosikkiruokaa, eli lasagnee (josta tulossa vielä resepti tänne blogin puolelle) ja salaattia. Päivään kuului herkuttelua, Lucan tanssiesityksiä, keskusteluita ja naurua. Tykkään emännöidä ja kutsua sukulaisia ja ystäviä kylään.

Koko viikonloppu on ollut yhtä rentoutumista lapsen kanssa, sekä ilman lasta. Perjantaina tuotiin joulukuusi kellarista kotiin ja koristeltiin se Lucan kanssa kuunnellen joulumusaa ja syömällä pizzaa. Tanssin musiikin tahdissa, toisessa kädessä joulupallo ja toisessa pizza 😀 Launtaipäivä pyörittiin Stockalla myös jouluisissa tunnelmissa. Sateesta huolimatta käytiin katsomassa jouluikkuna ja tapaamassa joulupukkia. Emme toki olleet ainoa lapsiperhe viettämässä launtaipäivää Stockmannin 6. kerroksessa. Olin pukenut päälleni monta kerrosta vaatetta ja ihan hatunkin. Minulla oli tekonahkamekko ja villapaita poolokauluksella + teddykarvatakki! HAHA! What was I thinking? Muutaman kerran tuli pyyhittyä otsasta valuvaa hikeä. Illalla makasin kaikkeni antaneena kello kymmeneltä jo tyytyväisenä sängyssä. Taisin nukahtaa samantien.

Nyt puhallan kynttilät ja painan pääni tyynylle. Odotan niin paljon huomisia kuvauksia Sofian kanssa 🙂 Minulla alkaa meikki kello 10! Instagramin puolelle tulossa behind the scenes  -matskua huomenna, joten stay tuned!

 

Muutama hyvä biisi Soft Pop Hits -listalta:

Perfect – Ed Sheeran

Take a Bow – Rihanna

The Scientist- Coldplay

Apologize – One Republic

Chasing Cars – Snow Patrol

Say Something – A great big world

Like I’m gonna Lose you – Meghan Trainor, John Legend

I’m not the only one – Sam Smith

Let her go – Jasmine Thompson

Just give me a reason -Pink

Stolen Dance – Milky Chance

 

Kauniita unia rakkaat!

xx Didem

8 Responses

  1. Moi Didem! Voitko päivittää blogin osoitteen myös Blogloviniin, niin pystyisi taas seuraamaan? 🙂

    1. Hei kiitos muistutuksesta ? olin aivan unohtanut bloglovinin ? Minäpäs päivitän ?

  2. Piti ihan tarkistaa päiväys ! Joko Suomessa on alkanut jouluhömppä ? Olen aina luullut, että täällä Espanjassa ollaan etuajassa, mutta nyt olemme jälkijunassa

    1. Haha..no pikku hiljaa ? MINÄ olen ajoissa tänä vuonna, nimittäin toin viikonloppuna joulukuusen jo sisälle. Tässä se nyt tuo jo tunnelmaa pimeään marraskuuhun ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.