RENNOSTI VIIKONLOPPUA KOHTI

t-paita & farkkutakki // Zara

Housut // Acne

Aurinkolasit // Ray Ban

Kiitos valtavasti tukijoukoille, jotka aina jaksavat olla puolellani ja kirjoittaa kauniisti. Olette parhaita! Kiitos siis kaikista lämpimistä kommenteista, joita olen saanut edelliseen postaukseen. Mitä blogiini tulee, niin haluan pitää tämän positiivisena ja teitä ajatellen ja kuunnellen, jätän jatkossa julkaisematta tämän yhden henkilön ilkeitä kommentteja. Asia viedään tarvittaessa eteenpäin, jos kiusaaminen jatkuu. 

Mikä saa ihmisen laittaa oman kallisarvoisen aikansa ja energiansa toisen haukkumiseen?!

Saan Lucan ja vanhempani tänään Suomeen 🙂 Meen hakemaan heitä kentältä illalla. Istanbulin kone yllättäen taas myöhässä. Viikonlopun aikana valmistaudutaan maanantaina alkavaan päiväkoti arkeen. Millaisia viikonloppu suunnitelmia teillä on? Sää näyttäisi vähän kirkastuvan. Kuka menossa Poker Runiin tai Weekend festareille?

xx Didem

4 Responses

 1. Hyvä päätös blogin ja kommenttien julkaisemisen suhteen ? Juhlimme tänään ystävä pariskunnan 10v hääpäivää läheisten ja perheen kanssa ❤

 2. Moi Didem! Miten sinä tai miehesi päädyit valitsemaan juuri tämän kellon? Tuohan on puhjehduskello, miesten malli ja aika erikoinen valinta tuollaiselle sirolle “tytölle”. Mietin vaan itse pienen ja klassisen Datejustin hankkimista joka on “ikuinen”. Ihailtavat rohkea ja erilainen valintahan tuo on ja sinä rokkaat sen ihan täysin!! Millaisten asujen kanssa valitset tämän ja mihin Cartierin? Se sun edellinen kello oli myös UPEA!

  Ihanaa myös että blogistasi on tullut vähän henkilökohtaisempi viimepäivinä, lisää tälläisiä postauksia!! :*

  T. kellohullu tyttö

 3. Hei sun innoittamana ostin mustat conssit kesällä. Ihana kun oon saanut sulta inspiksiä niiden yhdistelemisestä eri asuihin. Minkä kokoiset sun tennarit muuten on:)?!

 4. Heips Didem! Löysin sun blogin vasta nyt :).Kahlailin nettiä ja etsin uusia luettavia blogeja ja näin törmäsin sun blogiin.Lueskelin sun postauksia ja ne vaikutti sellaisilta “helposti luettavilta” :). Joskus on mukavaa lukea syvällisiä blogeja ja joskus ihan vaan kaipaa sellaista rentoa meininkiä. Sun blogi kuuluu tuohon jälkimmäiseen 🙂 (ja positiivisella tavalla). Olet myöskin todella kaunis ja tykkään tosi paljon sun tyylistä. Katsoessani sun kuvia, sain inspiraatiota omaan pukeutumiseeni…mulla on sama tyyli/maku kuin sulla :)! Itsekin olen äiti (mulla on 3 v ihana tyttö), teen töitä ja yritän samalla olla hyvä(+nnäköinen) vaimo mun miehelle. Ei saa unohtaa itseään vaikka tässä oravanpyörässä ja ruuhkavuosissa voisi niin käydä. Mullekin muoti on yksi voimavara mun elämässä. Teen työtä lastensuojelualalla ja voit ehkä kuvitella että työstä on glamour kaukana. Silti tykkään pukeutua töihin (en kylläkään “liian”) ja en halua näyttää peikolta (:D) kun lähden töihin! Parasta rentoutusta iltaisin, kun lapsi on nukkumassa, on avata kone ja tsiikailla “aivot narikkaan” blogeja eli ihania muotikuvia ja ei niin vakavaa asiaa. Ihanaa irtiottoa arjesta on myös se, että voi silloin tällöin ottaa miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa ja kipittää jonnekin ihanaan ravintolaan syömään. Jutella niitä aikuisten juttuja. (Kylläpä mulla tulee nyt tekstiä vaikka ei ollut tarkoitus :D).

  Mitä noihin ilkeisiin kommentteihin tulee niin, älä anna niiden vaikuttaa suhun! Aina tulee idiootteja jotka on kateellisia ja haluaa vaan levittää pahaa ympärilleen. Minä ainakin tiedän, että te varmasti perheenä elätte ihan normaalisti…omine huonoine päivineen, jotka ei edes kuulu blogiin. Blogin pitääkin olla positiivinen ja herättää lukijoissa hyvää fiilistä. Kuka haluaa lukea esim. siitä, että on riidellyt miehensä kanssa (tai no..tietenkin niitäkin varmasti on :D). 

  Tallensin sun blogin mun lukulistalle, joten jatka samaa rataa….ihanaa kun on taas yksi ihana blogi luettavana niinä iltoina kun v**uttaa ja kaipaa irtiottoa päivän tapahtumista <3

  peace & love

Leave a Reply

Your email address will not be published.