REVIIRIT HALLUSSA

KUVAT ANGELINA ILMAST

 

Silloin, kun teen töitä koneella niin mulla on yleensä tosi rennot vaatteet päällä. Ei saa kiristää mistään, resorien täytyy joustaa ja vaatteiden matskujen pitäisi mielellään olla mukavan pehmeät. Olen just tällainen, että jos tiedän meneväni johonkin tietynlaiseen kahvilaan niin tykkään myös pukeutua tunnelman mukaan. Tiedättekö tämän tunteen vai oonko ihan itse näin outo ihminen? Tuntuu, että olen osa sitä kokonaisuutta – harmoniassa. Olo on niin sanotusti zen 😀 Välillä tuntuu, että mun tyyli tehdä juttuja on vähän erikoinen… En usko, että haluatte edes tietää mitä kaikkea mun päässä liikkuu 😀 Mutta eilinen aamu meni tosiaan töitä tehdessä Goodio Cafessa Skattalla. Näytin sen verran hipahtavalta, että olisin voinut marssia tuon tuosta suoraan vieressä olevaan joogastudioon!

Kahvilan sisustus on tosi tunnelmallinen ja smoothie bowlit kauniita ja kuvauksellisia. Voin syödä tällaista annosta useamman tunnin ajan, kun keskityn samalla kaikkeen muuhun ja nautiskelen. Acai bowl, matcha-latte ja muut härpäkkeet olivat samalla osa kuvauksia. Myönnän, että otin kyseisen kahvin ihan kuvausrekvisiitaksi, sillä yleensä juon ihan perus mustan kahvin. Kahvilassa tapanani on levittäytyä, kun tyttö leirikoulussa. Pöydällä on yleensä puhelimen lisäksi käsivoide, huulirasva ja kasa vanhentuneita lehtiä. Tähän pinoon en oikeastaan koske lähes koskaan. Niiden tehtävänä olisi toimia inspiraation lähteenä, mutta hyödynnän niitä lähinnä vain keskyttimisen herpaantuessa. Kuullokkeet on myös aina mukana, koska saatan tarvita keskittymiseen musiikkia. Ne toimii hyvin myös silloin, kun haluaa vain olla omassa modessa ja unohtaa häiriöt ympäriltä. Toimii myös hyvin small talkin torjumiseen, kun muut näkevät, että minulla on omat jutut meneillään.

Nyt lähden salille hikoilemaan!

Mukavaa keskiviikkoa kaikille 🙂

xx Didem

4 Responses

 1. Heippa ihana Didem!
  Vaikutat kertakaikkisen sympaattiselta ihmiseltä ja ai että kun haluaisin joskus päästä tapaamaan sua ja höpöttelemään. Tuntuu, että sinussa on jotain todella samaa, kuin itsessänikin. Pidän siitä, kuinka avoimesti kirjoittelet taipumuksestasi unelmoida pitkään ja juuri esimerkiksi toi pukeutuminen tietyn paikan mukaan on itsellenikin aika tyypillistä. Vähän hasardille siitä tuntuu kertoa muille, mutta toimii ainakin itselläni aika hyvin.
  Mulle tuli mieleen, että ootko mahtanut käydä My o My:n uudessa isommassa liikeessä Aleksilla? Tais olla Aleksi 11 jollen ihan väärin muista. Käväisin uudessa liikkeessä itse ensimmäistä kertaa viime sunnuntaina ja jostain syystä tulit heti mieleeni. Jokin liikeen yleisessä fiiliksessä toi sinut mieleeni.
  Loppuun vielä kysymys sulle. Käytät treenikassina vuittonin keepallia, mutta mikä koko sinulla mahtaa siitä olla? Itselläni olisi se nyt hankinnassa opiskelu/weekend/salitarkoituksiin ja sinulla oleva koko näyttäisi ainakin olevan aika toimiva.
  Ihanaa loppuviikkoa ja tulevaa viikonloppua sinulle ja Lucalle! Olette loistava tiimi 🙂

 2. Tule pian kokeilemaan meidän açaí bowlia palms & berriesiin! Vaikka oonkin jäävi sanomaan, niin se on tän hetken kaunein bowl tässä kaupungissa ja maistuu taivaalliselta! 🙂

 3. Kirjoitat työksesi, mutta tästäkin tekstistä löytyy heti nopealla silmäilyllä kymmenen kirjoitusvirhettä. Eikö joku voisi kirjoittaa sinun puolestasi näitä tekstejä, ja sinä voisit poseerata kuvissa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.