ROCK CHIC

 

 

 

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ ZADIG & VOLTAIREN KANSSA

 

Ystävieni kanssa keskustellessa suosituksi puheenaiheeksi on usein noussut itsensä brändääminen. Henkilöbrändäys on aihe, josta olen jo hetken aikaa halunnut kirjoittaa täällä blogissani. Varsinkin tässä työssä on erittäin hyödyllistä tuoda omaa persoonaa esille ja sitä kautta erottua muista. Meistä jokainen on erilainen, mutta joillekin omien vahvuuksien ja mielipiteiden esilletuominen voi olla haastavaa, vaikka siitä voisi olla paljonkin hyötyä. Varsinkin sisältömarkkinoinnin kohdalla ja tunnettuuden lisäämisessä henkilöbrändäys on hyvä asia. Sitä voi lähteä työstämään tutustumalla asioihin, jotka erottavat itsensä muista ja joista itsensä tunnistaa, ja korostaa näitä asioita itsessä. Oman henkilöbrändin muodostuminen kehittyy pikku hiljaa ja sen löytäminen voi viedä jopa vuosia.

Koen, että minut tunnetaan blogin ja somen lisäksi tyylistäni, sillä se on asia jota kautta ilmaisen itseäni. Tykkään tuoda mielipiteeni esille ja arvostan vahvoja naisia, joista saan inspiraatiota. Tällaisia esikuvia itselleni ovat esimerkiksi Anine Bing ja Beyonce. Juuri muiden kautta voi itsekin saada paljon motivaatiota ja suuntaa omaan tekemiseen. Toki on myös tärkeää löytää jokin uniikki juttu jota kohti viedä omaa persoonaa. Minua kuvaillessa esiin nousee yleensä sana ”rock chic” niin pukeutumisessa kuin asenteessakin ?

Myös hajuvesillä on mielestäni tärkeä rooli mitä tulee oman imagon esilletuomiseen. Minut tunnistetaan tietystä tuoksusta, jota olen käyttänyt vuosia. Vasta viime aikoina olen kuitenkin alkanut käyttämään muitakin tuoksuja vaihtelun vuoksi. Joskus on myös hyvä vaihdella tuoksua vuodenaikojen mukaan. Talvella voi esimerkiksi olla mausteisempi ja raskaampi tuoksu, ja taas keväällä kukkaisempi ja kevyempi. Tuoksut kertovat ihmisen persoonasta paljon. Mielestäni vahvojen tuoksujen ystävät ovat myös mielellisesti paljon avoimempia ja rohkeampia. Persoonallinen hajuvesi kutsuu itseäni puoleensa. Kuvissa näkyvät Zadig & Voltairen -hajuvedet kuuluvat juuri tähän kategoriaan. Sekä naisille että miehille löytyy tällä hetkellä tuoksulinjat ”Just Rock” ja ”This is”, jotka ovat todella erottuvia ja rohkeita hajuvesiä. Näitä kumpaakin tuoksua yhdistää se, että niiden kantajalla on vahva imago ja asenne. Zadig & Voltaire -muotibrändi perustettiin vuonna 1997, ja heillä on todella tunnistettava tyyli, johon kuuluu farkut, kashmir-neule, buutsit ja nahkatakki – rentoa rock-asennetta. Pidän paljon heidän vaatteista ja sanomasta. Kyseisellä brändillä on nimittäin vain yksi sääntö: Ei ole mitään sääntöjä! Just Rock -tuoksu on metsäinen ja itämaisen kukkainen, joka sisältää mm. mustaa vaniljaa, aromikasta suitsuketta sekä romanttista jasmiini- ja tuberosa-uutetta. This is her -tuoksu taas on elegantti ja herkullisen itämainen, joka sisältää mm. hurmaavaa jasmiinia, pehmeää kastanjaa, sensuellia vaniljaa sekä intensiivistä santelipuuta. Tämä on suosikkini! Hajuvesiä voi suihkuttaa kaulan ja ranteen lisäksi myös esimerkiksi korvan taakse, dekolteelle, kyynärvarteen ja polvitaipeisiin. Kyseisen muotibrändin jälleenmyyjänä toimii My O My, ja tuoksuja saa tällä hetkellä sekä Stockalta että Sokoselta.

Minulla olisi teille vähän arvontaa! Voitte osallistua kommentoimalla tähän postaukseen mikä on teidän lempihajuvesi ja palkintona on 50ml This is! -tuoksun naiselle sekä kuvissa näkyvä ihana Zadig & Voltaire -huivi. Kilpailuun voi osallistua viikon ajan.Lukijoilleni on myös alekoodi Zadig & Voltaire -tuotteille Stockmannin verkkokauppaan, ja se on voimassa 31.8 saakka. Koodi on: zadvol

 

Erotutaan tuoksuilla ja tehdään vaikutus! Ihanaa viikkoa kaikille!

xx Didem

103 Responses

 1. Kaapistani löytyy useampi eri Escadan tuoksu?

  Ja vau mitä kuvia Turkin reissulta, olet upea✨

 2. Näiden välillä vaihtelen: Issey Miyake, DK Be delicious ja Hugo Boss Femme

 3. No way! Lempituoksuani esitellään tässä postauksessa eli Zadig & Voltairen This Is! Ihana tuoksu ja pullokin sopii sisustukseen. Eli aivan täykky?

 4. Ehdottomasti yvez saint laurenin black opium tai cleanin skin <3

 5. Panos Emporion Coco Sun miksattuna YR Monoï de tahitin kanssa. Guerlainia käytän myös joskus vaihtelun vuoksi..

 6. Olen hyvin outo, mitä tulee tuoksuihin. Olenkin miehelle sanonut, ettei tuo tuoksuja tuliaisiksi. Voisin jopa käyttää monia miesten tuoksuja. Tällä hetkellä käytössä Byredon Mojave Ghost ja syksymmällä otan käyttöön saman merkin Super Cedarin.

 7. Givenchyn Absolutely Irrésistible ja pitkäaikainen lemppari, johon palaan, kun haluan vahvemman tuoksun, Hugo Bossin Deep Red.

 8. Juurikin tuo This is!! ❤️ Ostin ensimmäisen talvella ja nyt viimeiset millit pohjalla..

 9. Miss Diorin L’eau on ihan paras, valitettavasti sitä ei vaan enää valmisteta 🙁 uusi suosikki on siis etsinnässä!

 10. Dolce& Gabbanan tuoksu,jonka merkkiä en muista,ei enää valmisteta 🙁 mutta itämaiset tuoksut on parhaita!

 11. Hajusteettomuudesta tulee mielestäni parempi olo kuin hajusteiden käytöstä vaikka jotkut tuoksut ovatkin tavallaan kivoja. (En osallistu arvontaan)

  1. Synteettiset hajusteet voivat aiheuttaa syöpää ja häiritä hormonitoimintaa mutta olen varmaan ainoa joka välittää asiasta. Hajusteherkkä en varsinaisesti ole.

 12. Olen käyttänyt tätä Zadig & Voltairen ”this is” tuoksua siitä asti kun se saapui stokkan hyllylle. Ja olen saanut siitä paljon kommentteja ja kehuja. Joka kerta kun kysyn mieheni mielipidettä jostain uudesta tuoksusta, hän vastaa: ”joo hyvä, mutta se vanha on paras. Että se on sun tuoksu.”Ja olen samaa mieltä.

  Olisipa siis mahtavaa voittaa uusi, koska nykyinen on jo loppumaisillaan.

  Ps. Sä oot rock chic ?

 13. Itsellä tällä hetkellä käytössä Lancomen La vie est belle l’eclat, myös miss Diorin blooming bouquet on ihana(sopii myös tuoksuherkille) ja Zarkoperfumen tuoksuista usea? Ihanat tuoksut on parasta?

 14. Rakastan hajuvesiä ja eri tilanteet vaatii eri tuoksuja, mutta silti aina kaapista löytyy pullo Chanel chance-tuoksua ☺️

 15. Hermèsin koko Jardin-sarja, aivan erityisesti vihreä Un Jardin Sur Le Toit.

 16. Versacen yellow diamond on ollut mutta nyt kaipaisin jotain uutta testattavaksi. Tuoksu tekee niin paljon elegantimman fiiliksen!

 17. Diorin Jadore ja Givenchyn hot couture (vaaleanpunainen ei beige) ovat kaikkien aikojen suosikkini ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.