Satumaailmani :)

 
Elän oikeaa satua..mieheni aina nauraa minulle, kun hänen mielestään elän elämääni kuin elokuvissa. Kukapa nainen ei niin tekis, edes välillä? jonkun kohtauksen vaikka <3 sitä paitsi fiilis on paljon parempi kun nauttii ja elää sitten vaikkapa satumaisesti. Mun mielikuvitus kaiken lisäksi on sanoinkuvaamattoman vilkas, romanttinen ja eloisa 🙂  Mun satumainen päiväni eilen oli …just another day siis arjen keskellä..Lucan kanssa höpsöttelyä, kullan kanssa höpsöttelyä, itseni kanssa höpsöttelyä. Kauan voi mennä höpsöttelyn keskellä..sit pomppaan ylös ja nopee fixaus ettei nyt ihan suoraan sängystä lähde ihmisten ilmoille. Auton rattiin ja sit suuntasimme kahdestaan Lucan kanssa Jumboon. Löysin kivoja joululahjoja..tänään ja lauantaina jahti jatkuu. 
Ainii ..tähän väliin haluan sanoa että rakastan miestäni niiin paljon! Usein tulee semmoinen olo et mulla on kauhee ikävä häntä vaikka hän onkin ihan tossa vieressä. Eilen ku ajoin jumbosta takaisin purskahdin itkuun Sörkän kohdalla, kun tuli niin paha ja vääryden olo kun aloin miettimään kaikkia syrjäytyneitä ja kodittomia Jouluna. Lapsia, joiden joulu menee pilalle vanhempien juomisen takia. 🙁 Vanhempani ei käytä alkoholia lainkaan.
 
No selvisin surustani kun pääsin hotellille ja isosiskoni oli vastassa. IHANAA! niin paljon juteltavaa ja uutisia puolin ja toisin. Lounasteltiin pitkään…niin pitkään että tuli kiire vaihtaa vaatteet ennen kuin Lucan ihanat kummit  saapui illalliselle.
Hyvä fiilis kaikkien kanssa ja ruoka taas jälleen kerran superia, eikä todellakaan mitään joulustressiä kellään! 
 

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.