SCHOFFA – uusi Lasten ja Naisten mallisto

 
 

 Heippa rakkaat lukijat: äidit, naiset, miehet, isät ja nuoret 🙂 Vielä ehtii jouluostoksille ja nyt haluankin antaa hyvän lahjavinkin.

Sain mahdollisuuden käydä Galleriassa Esplanadin Schoffan liikkeessä tutustumassa uuteen lasten ja naisten kauluspaita mallistoon. Valikoima on laaja ja varsinkin lasten kauluspaidat syötävän suloisia. Iskälle ja pojalle voi hankkia samanlaiset paidat vaikkapa 😉 Itselleni löysin Didemiä huutavan slimfit ruutupaidan, joka istuu päälläni paremmin kuin hyvin. Minun on vaikea löytää tarpeeksi pieniä kauluspaitoja, jotka myötäilevät vartaloani ja ovat käsivarsista suhtkoht napakat. Schoffalta löysin!

Alunperin Schoffan yritysidea oli tehdä mittatilaustöitä vaativille asiakkaille. Liike on viidessä vuodessa kasvanut huimasti ja tänä päivänä liikkeitä on nettikaupan lisäksi Galleria Esplanadissa ja Tallinnassa.  Jos etsit tyylikästä, kestävää jokapäivän kauluspaitaa pienellä extralla, niin suosittelen lämpimästi heidän paitojaan, myöskin pukuja miehille.

Schoffan kotisivuille pääsette TÄSTÄ. Joten nyt vaan shoppailemaan.

Valitsin Lucalle hyvin rennon kauluspaidan. Halusin että hän voi käyttää sitä pipon ja Converse/lenkkari/maihareiden kanssa. Paita on todella pehmeä ja hyvä päällä. Lucalle on koko 86. Myöskin kuvissa näkyvä kravatti lähti mukaan kaupasta 😉

Käykäähän Galleria Esplanadissa chekkaamassa tarjonta.

Seuraavaksi pienimuotoinen valokuvaussessio Lucan kanssa. Ei ole helppoa kuvata tuon ikäistä, joka haluaisi juosta koko ajan, mutta upeita otoksia saatiin silti. Suuri kiitos siitä Tarleena Klasilalle, joka hoiti valokuvaamisen kuin ammattilainen.

Kauluspaidat: Schoffa
Valokuvat: Tarleena Klasila

TUNNELMALLISTA JOULUN ODOTUSTA TÄÄLTÄ HELSINGISTÄ 😉

xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.