SHOE FREAK

Ensin on pakko lähettää teille iso iso kiitos. Olette kirjoittaneet niin kauniisti minulle, liikuttavaa. Tosiaan tällä viikolla koitan lyödä lukkoon blogikirppis päivän, jolloin voin sitten ilmoittaa teillekin ajoissa ajan ja paikan. 

Tänään ollaan oltu mieheni kanssa lamppuostoksilla. Onneksi meillä on aikalailla sama maku, ei tuu hirveesti vääntöö sisustukseen liittyvistä asioista. Mentiin yhdessä hakee Luca dagiksesta ja siitä Caruselliin syömään burgerit ja uunituoreet korvapuustit. 

Olin unohtanut nämä kuvat Lumi sneakers launchpartysta. Niin coolit nuo mustat Lumit.

Käyn läpi tässä vähän kenkiäni. Blogikirppikseen on nimittäin tulossa muutamat kengät myyntiin. Ainakin yhdet Guccin ballerinat ja mustat Ralph Laurenin nahkanilkkurit. 🙂 

Tunnelmallista iltaa! Syksyssä parasta on just nämä pimeät illat ja tuoksukynttilät. Kynttilät ovat jo ahkerassa käytössä kotona.

 

                                                                                       xx Didem

 

6 Responses

  1. Ihana oot! 🙂 jee vanha didem is back!! Tykästyin aikoinaan sun tapaan kirjottaa kaikkee “hömppää” . Niitä on ollu ikävä! Mukavaa syksyä sinne teille! <3

  2. Ei liity aiheeseen, mutta mitä shampoota ja hoitoainetta käytät? Olen kasvattanut oman värini takaisin ja nyt tuntuu kaikki tuotteet ‘ylihoitavilta’ eli tukka näyttää rasvaiselle. Nyt käytän teepuu shampoota joka on kyllä hyvä, mutta vaihtelu virkistää 🙂 ihanaa syksyä sinulle olet upea!

  3. voii blogikirppis olis niin hyvä idea:)) ostin sun vanhat tennarit vuosi sitten ja edelleen kovassa käytössä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.