SILK DRESS

..ja viimeinen iltani. Teksti jää lyhyeksi, koska meillä on paljon vieraita tänään kotona ja aletaan pian kattaa pöytää. Luca jää myös tänne vielä viikoksi vanhempieni kanssa, joten olen oikeastaan viettänyt kaiken ajan Lucan ja perheeni kanssa. Koneella ehdin olemaan taas kotiin päästyäni. Lapsetkin lähti tänään Amerikkaan. 

Eikö olekkin kaunis mekko? 

Teetätin itselleni myös tosi mageet nahkasandaalit ja niihin yhteensopivan laukun. Ei ainakaan tule kadulla heti vastaan samanlaiset 🙂

xx Didem

18 Responses

  1. Kiitos, niin on minustakin. En uskalla kyllä pestä tätä itse kotona ? Mikä on paras pesula Helsingissä? Onko tietoa?

 1. Sulla ei varmaan ole useinkaan rintaliivejä kuvissa, ainakin näyttää ettei olisi esim. näissä kuvissa? 

  1. Joo ei ole ? käytän niitä harvoin ?
   Jos olisi isot rinnat, niin tämänkin mekon kanssa pitäisi olla rintsikat.

 2. Oon lukenut sun blogia muutaman kuukauden täysin ilman kuvia, kun puhelin on niin vanha että lopetti näyttämästä niitä.. Ja kirjoitat niin kivasti ja persoonallisesti että yhtä mielellään olen lukenut ilman kuviakin. Mutta tulin nyt katsoo koneelle kuvat ja ai että miten upeita asuja viime viikkojen postauksissa, oot ihan kuin malli, poset ja karisma, upee 🙂 Oot ihana esimerkki siihen et isot rinnat ei oo naisellisuuden ja seksikkyyden edellytys:) Siihen poikatyttö-kirjoitukseen, ymmärrän mitä tarkoitat, itsessäkin vahvasti kaksi eri puolta. Se on rikkaus.

 3. Stockan SOL on hyvä. Siellä pesetän omat silkkimekkoni.

  Ihana mekko ja silkki on niin ihana materiaali iholla.

 4. Ihanat, kauniit kuvat! Yksi ihanimmista lookeista viimeajoilta. Hyvä, että olet hyödyntänyt Turkin taitavia käsityöpalveluja 🙂

 5. Mikä hitto sun oma ongelmas on?! Eiks sulla oo muuta tekemistä ku tulla haukkuu muiden kuvia. Sua varmaan itseäsi hävettää oma käytös tooooosi paljon. Saatko kauheastikin iloa mollaamalla toisia?!
  Mä tykkään näistä kuvista ja asusta tosi paljon <3 ja toi kello, aaah!

 6. Moni on eri mieltä kanssasi koska lukijoita ja kehuvia kommentteja riittää. Kengät ja kello eivät minustakaan sovi asuun mutta muuten asu on tosi kiva.

 7. Moikka. Ootko sä jotenki vammanen tai jotain kun hoet samaa asiaa? Kiinnoistais iha sikana tietää millanen/minkä näkönen ihminen (oletettavasti) nainen jaksaa nähdä tälläisen vaivan kommentoidakseen vihaamansa henkilön blogiin vapaaehtoisesti?

 8. Heippa Didem!
  Haluaisin kysyä kuka blogissa on ylläpitäjänä? Onko kaikki blogin sisältö siis myös lukijoiden kommentit sinun ylläpitosi alla?
  En toivoisi näkeväni täällä jatkuvaa epäasiallista kommentointia mitä saat joltakin nimimerkeillä kirjoittavalta lukijalta. Blogin seuraaminen on täysin vapaaehtoista. Jos joku ärsyyntyy jatkuvasti teksteistäsi niin paljon, en ymmärrä miksi hän edes lukee blogiasi?! Epäasiallista kommentointia ei mielestäni pitäisi julkaista täällä ollenkaan. Ikävää että joudut sellaista edes vastaanottamaan.

  Lisäksi kysymys Cosmopolitan lehden blogien toimitukseen. Onko teidän mielestä Cosmopolitan-lehden edustamien arvojen mukaista että blogaajien sivuilla pyörii jatkuvasti epäasiallisia kommentteja luomassa negatiivista ja kiusaamisen sallivaa ilmapiiriä? Onko tälläinen toiminta sellaista mitä te, nuoria naisia edustavana lehtenä haluatte ylläpitää ja sallia?

 9. Niin, miksi pitää blogia lukea ja kuvia katsella, jos ei ole juuri mitään hyvää sanottavaa… Minä ainakin seuraan Didem sun blogia, koska tykkään! Joten keep it going ❤

 10. Vau! Näytät nykyään niin paljon paremmalta ja freesimmältä kuin ennen. Saako kysyä paljonko painat nykyään? ?❤(Olet ilmeisesti lihonut muutaman kilon joka ei siis ole paha vaan päinvastoin).

  1. Niinkö ? Kiitos!! Aurinko tekee ihmeitä 🙂 Voin kyllä hyvin lomallani. Olin todella maiseman muutoksen tarpeessa ja varmasti välittyy aito onnellisuus kuvista.
   Paino on kyllä pysynyt aika samana 48-49 kg . Täällä Helsingissä liikun paljon vähemmän. Turkissa kävelin jola paikkaan, uin päivittäin, hikoilin, join paljon vettä, en herkutellut ja treenasin. Mun kroppa olisi niin hyvä jos viettäisin vaikka kuukauden pari tuolla ?

   xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.