SILKY DREAMS

Photos by Minna

Kuvissa oleva rekvisiitta ja aamutakki // JOTEX

Sellaisia silkinpehmeitä ja romanttisia unia olisinkin kaivannut viime yönä. Uni ei vain maistunut aamu 4 jälkeen. Onneksi miehenikin oli herännyt aikaisin niin me vaan chättailtiin. Toisaalta, olen nukkunut niin laadukasta unta viimeiset päivät, että nyt aamulla ei väsymys tunnu missään. Päinvastoin, liikun ja toimin kuin turbo mamma täällä kotona. 

Tänään kuvaan teille lauantain kirppikseen menevät tavarani, joten näette taas etukäteen vähän mitä siellä tulee olemaan. Julkaisen kuvat mahdollisesti jo tänään. 🙂 Pistäkää ylös kalenteriinne tämä aika ja paikka, eli 6.2. klo. 10.00 ravintola The Cock, Fabianinkatu 17 00130 Helsinki. Minun lisäksi siellä myymässä muita bloggaajia kuten Alexa, Marianna, Julia, Metti, Hanna, Kaisa, Janni, Kata ja ehkä myös Linda. Eli melkoinen poppoo. 😉 

Nähdään myöhemmin.

xx Didem

2 Responses

  1. ihania kuvia!! Olen tainnut missata syyn sun ja miehen eri maissa oloon. Eli miksi ja kuinka kauan jatkatte etäsuhdetta? Miksi sinä et ole miehen matkassa?

  2. Moi! Tosi kiva idea toi blogikirppis? Toivottavasti niitä olis jatkossakin. Missasin edellisen ja 6.2 en pääse. Damn. Kiva myös kun laitat kuvat etukäteen ja viimeks oli ainakin muistaakseni hintainfokin (= tosi hyvä niin tietää varata käteistä oikean määrän)

    Tykkään itse kovasti kirppiksistä joissa voi mm.sovittaa ja nähdä tavaran livenä. Siksi nettikirppikset ei oo oikein mun juttu. Puhumattakaan kuinka paljon feikkejä tuotteita myydään esim.FB kirppiksillä.

    Myyntionnea ja seuraavalla blogikirppiksellä ehkä nähdään sitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *