SKÖNA SOMMARTIDER

Paita / Anine Bing
Shortsit / Mudo
Laukku / Chanel
Kengät / Givenchy
Korvakorut / Thomas Sabo
Aurninkolasit / Ray Ban

Eilen Bodrumissa ja tänään Hangossa. Hellelukemat aikalailla samat molemmissa paikoissa. En todellakaan uskonut ennen eilistä, että täällä tosiaan on näin kuuma. Yö oli tuskainen kotona! Ymmärrän nyt hyvin ystäviäni, jotka ovat päättäneet muuttaa hetkellisesti hotelliin, nimenomaan ahdistavien ja kuumien öiden takia.

En edes yrittänyt peittää valtavia silmäpussejani aamun palaverissa 😀 Minusta on tullut vanha. Olen ihan dead yhden yön valvomisen jälkeen. Nyt siis tarkoitan sunnuntai yötä, jolloin oltiin siskoni ja hänen poikaystävänsä kanssa ulkona ja yö venyi aamu viiteen. Voitte siis kuvitella miltä tuntuu kolmen unettoman yön jälkeen. Huh!

Aurinko ja valo vaikuttaa kuitenkin meihin, eikä peiton alle tee mieli jäädä laiskottelemaan. Valo pitää meidät rytmissä ja nostattaa mielialaa.

Täydellinen päivä Hangossa on alkanut pienellä shoppailukierroksella. Kävin ostamassa valkoisia yövaatteita ja pellavamekkoja By Pias nimisestä putiikista. Aivan ihania hellevaatteita. En tajua, miten nyt yhtäkkiä innostuin shoppailemaan pellavavaatteita, kun Bodrum oli täynnä niitä, enkä ostanut sieltä mitään. Ostin Turkista vain sisustusjuttuja ja keramiikkaa 😀

En ole ilmoittanut kenellekkään, että olen takaisin Suomessa (olen siis maailman huonoin pitämään yhteyttä kun olen reissussa), mutta kun laitoin stooriini tänään Hangosta, niin moni kaveri laittoi viestiä, että on täällä tai tulossa tänne tänään. Kivaa! Seuraavaksi siis lounaalle Andrean ja Maryamin kanssa. Karmiva nälkä! En ole syönyt (pureskellut) tänään vielä mitään. Juonut vain yhden smoothien, kaksi kuppia kahvia ja lasin samppanjaa.

Aurinkoista mieltä kaikille!

 

xx Didem

6 Responses

    1. Oho..olen ajatuksissani kirjoittanut Chanel ? Korjaan ton . Joo laukku on MANGON (lainasin siskolta)

  1. Pakko kommentoida, että eikö laukku ole Mangon eikä Chanelin? 🙂 itselläni nimittäin samanlainen.

  2. Har du inte hört om By Pias “kohun”? De säljer sina kläder för dubbla priser än vad de egentligen borde få kosta, eftersom de har sagt att deras klänningar etc är gjorda i Finland av rent finskt linne, men de är i verkligheten gjorda i China och deras produkter är egentligen värda ungf 20euro. De har även gjort någonslags fusk om skatter eller dyl. Jag tycker själv att de har fina klänningar men tycker det är så fel att ljuga om sina produkter för sina kunder så jag tycker absolut inte man ska stötta deras business. Undrade, då du gjorde så mycket reklam för dem idag på din instastory, och även hade du skrivit hit ett inlägg om märket, var tvungen att skriva hur sanningen ligger till 😀 Gör inte reklam för företag som lurar kunder!! En butik som säljer liknande kläder (för bra material och priser) som även ligger helt brevid bypias koijan i Hangö heter Lifestyle, flesta sakerna är från Frankrike, Spanien..
    Älskar din blogg annars <33

Leave a Reply

Your email address will not be published.