STADIN PAIKALLINEN

Photos of me // Mona Salminen

Jakku, houset ja paita // Zara

Korot // Nelly.com

Laukku // Chanel

Tänään luvassa on ravintolavinkki viikonlopun kunniaksi. Olipa gimis kokemus, tuo Radisson Blu Seaside hotellin kortteliravintola. Gimis on stadin slangia ja se tarkoittaa kivaa. Kyseisen ravintolan nimi on Bistro Gimis. Makujen lisäksi ravintolan miljö pienine yksityiskohtineen huokui stadilaisuutta. Ravintolan annosten teemana on Helsingin tunnetuimmat kaupunginosat. Inspiraatiota ollaan haettu Kallion juurevuudesta, Suomenlinnan suolan tuoksusta ja Ruoholahden satamaalueen rouheudesta. Pääruoaksi maistelimme Imatran kuhaa etanavoilla, alkukevään vihanneksia ja Isomäen tilan limousine – naudan entrecoteta. Oli muuten todella hyvää! Lucan suosikiksi nousi alkuruoan sipsit ja gnoccit, naudan entrecote ja Helsingin jäätelötehtaan appelsiinijäätelö.

Lucan kanssa on huoletonta viettää aikaa ravintoloissa ja eilen oli jotenkin erityisen ihana syödä ravintolassa, maistella makuja ja siemailla vähän viiniä myös hyvässä seurassa.

Kuvat minusta napattiin idyllisessä vanhassa Eirassa, ennen ravintolaan menoa. Nyt suljen läppärin ja suuntaan Helsingin kaduille dallailee.

Oikein hyvää viikonloppua!

 

xx Didem

2 Responses

  1. Kylläpä näyttää hyvältä ruoka!
    Mulle tuli muuten vähän paha mieli noista kommenteista, joita olit saanut “Pelkkä bloggaaja”- postaukseen. Että ihmiset osaavat olla pikkusieluisia ja ilkeitä! Etenkin tuo koulutuksesta jankkaaminen on raivostuttavaa, koska maksat kuitenkin luultavasti veroa blogista saamillasi tuloilla ja näin ollen olet tuottava yhteiskunnanjäsen. Tsemppiä ja hienoa, ettet anna tuollaisten lannistaa sinua! 🙂
    https://byveera.blogspot.fi/?m=1

Leave a Reply

Your email address will not be published.