STOCKHOLM FASHION WEEK SO FAR

 

Huomenta. Olen herännyt jo tunti sitten, mutta olen ottanut kaiken ilon irti hotellihuoneen mukavuuksista, kuten pimennysverhoista, joiden avulla nukuin niin hyvin. Ei tiedä onko aamu vai yö. Verhot edelleen kiinni 😀 Omistan kyll pimennysverhot, mutta niitä ei voi valitettavasti verrata näihin.

Hei minulla/meillä on mennyt Tukholmassa tosi hyvin. Saavuttin eilen aikaisin aamulla ja päivä on ollut todella hektinen. Asumme täällä Grand Hotelissa, joka on muutenkin minun suosikkihotellini Tukholmasta. Vaikka tykkään modernista skandityylistä, niin myös tällainen Kämp henkinen hotelli ja sisustus on makuuni. Suurin osa näytöksistä näytetään täällä, mikä helpottaa suuresti, kun ei tarvitse liikkua paikasta toiseen. Eilen oltiin katsomassa By Malina, Büsnel ja Filippa K. Tänään vuorossa on Ida Sjöstedt ja Soft Goat. Näytösten lisäksi on muutama tapaaminen ja toivottavasti ehditään käymään myös vähän shoppailemassa enne iltalentoa kotiin. Haluaisin ostaa sen Célinen kaulakorun D kirjaimella.

Mutta nyt avaan verhot, nousen ylös sängystä ja lähden aamupalalle. Meikistä ja hiuksista ei tarvitse täällä huolehtia itse, sillä nekin mukavuudet kuuluu meille. Hienosti on kyllä järjestetty. Sama homma oli silloin alkuvuodesta, kun kävin ensimmäistä kertaa täällä muotiviikoilla. Mukavaa päivää kaikille ja iloiset terveiset sinne 🙂

xx Didem

 

16 Responses

 1. Leopardikuosinen mekko on kiva mutta jos sen kanssa haluaa käyttää lenkkareita niin voisi olla jotkut yhteensopivamman väriset.

 2. Minusta asut on parhaimman näköisiä jos niissä on jokin logiikka taustalla eikä vaatteita, asusteita ja hiustyyliä ole vain sattumanvaraisesti yhdistetty toisiinsa. Jos asussa on näkyviä logoja niin niiden pitää mun mielestä olla samaa logoa. Kulta ja hopea ei yleensä sovi samaan asuun. Jos asussa on jokin erottuva väri niin muiden värien pitäisi sitten oikeastaan olla aika neutraaleja. Myös kaksi erottuvaa kuosia esim. ruutu ja leopardikuosi olisi vaikea saada toimimaan yhdessä samassa asussa. Ne tavallaan kilpailee keskenään ja se häiritsee.

  1. Sen takia aiemman postauksen asu ei oikein toimi. Korvisten kanssa olisi sopinut saman värinen vihreä laukku.

 3. wow, ihania kuvia ja olet kyllä niiiin kaunis. Olet varmasti saanut paparazzit kimppuusi napsimaan kuvia, joita voimme mahdollisesti bongailla jostain. Sulla on niin upee tyyli, ihana tapa sekoittaa erilaisia juttuja ja saada ne toimimaan täydellisesti – paras & kaunein bloggari 🙂

 4. Mun mielestä taas pieni epätäydellisyys vaatteiden ja asusteiden yhdistämisessä tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisemman, inhoan liian mietittyjä yhdistelmiä. Chanelin tossut saa olla minkäväriset tahansa ja minkäväristen vaatteiden kanssa tahansa, ovat itsessään niin upeat.

 5. Inspiroivia kuvia! Näytät todella tyylikkäältä. Mistä nuo ihanat kengät mustalla kärjellä on? Näkynyt jo monessa kuvassa 🙂
  Kiitos blogistasi ja varsinkin instagram tilistäsi. Usein aamuisin selailen sitä kun kaipaan inspiraatiota asuihin.

 6. Aivan upeita kuvia! Mistä tuo ihana musta takki kultaisilla napeilla on? Kiitos kivasta blogista, tykkään tosi paljon?

 7. Aivan ihania asuyhdistelmiä! ? Olet mun tyyli-idoli! Mistä on tuo leopardikuosinen mekko?

 8. Onko tuo Marimekon unikkokollari mallikappale vai Marimekolta only for you? ei näytä olevan myynnissä ollenkaan

 9. Sori nyt vaan “E”, mutta mikä ihmeen tyylipoliisi sinä olet? Ihan tosissasiko tulet tänne arvostelemaan Didemin asut ja vielä annat neuvoja, miten asu olisi SINUN MIELESTÄSI pitänyt toteuttaa? No, huvinsa kullakin…

Leave a Reply

Your email address will not be published.