STREETSTYLE IN JANUARY

Takki / The North Face
Laukut / Marimekko
Pipo / Acne Studios
Kengät / Chanel
Aurinkolasit / Ray Ban

 

Väriä ja valoa elämään! Ihana tämä The North Face:n uusi takki, Rage -mallistosta. Rotsi löytyy netistä, mutta myös Beyond liike Stadissa myy tätä takkia.

Tänään olen istunut suurimman osan päivästä nenä kiinni koneessa. Tulin kotiin töistä vasta seiskan jälkeen. Pyrin yleensä pyhittämään iltapäivät ja illat Lucalle, mutta tänään kävi näin. Paljon on töitä tällä hetkellä 🙂

Aamulla kävin Shiseidon lanseeraustilaisuudessa.  Siellä kerrottiin Shiseidon uutuuksista ja puhuttiin uusimmista trendeistä. K- Beauty trendi on ollut pinnalla viime aikoina, mutta nyt myös J-Beauty on maailmalla kova juttu. Japanilaisessa ihonhoitotrendissä keskitytään ennaltaehkäisevään ihonhoitoon. Japanilaisessa ihonhoidossa on ylivoimaiset innovaatiot ja siellä kuljetaan useampi vuosi edellä, verrattuna länsimaalaiseen. Halutaan keskittyä siihen, kuinka iho saadaan säilytettyä hyvänä. Ihoa halutaan suojata ja samalla uudistaa. Myös aistilliset kokemukset ja erilaiset kauneusrituaalit ovat tärkeä osa K-Beauty ihonhoitoa.

Ei mulla muuta tänään!

xx Didem

 

 

One Response

  1. Hei mikä niiden sun Ray Banien mustien lasien mallin nimi on? 🙂 ne jotka on näkyny viime aikoina esim ig storyissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *