Sunday fun

 
Lauantai ilta sai mukavan känteen kun kuulimme että ystäväpariskunta sai siirrettyä lentonsa takaisin Suomeen seuraavalle päivälle. Olin jos sopinut että lastenhoitaja tulisi viettää Lucan kanssa aikaa la illaksi ja mahdollisesti yöksikin. Yöksihän se meni..meidän ilta nimittäin venähti oikein hyvässä seurassa pikkutunneille asti. Oltiin eka Seerosesa dinnerillä, siitä seebad Engeen fiilistelee ja ravintola Terrasseen juomaan shamppanjaa ja tanssimaan.

Lastenhoitajamme fb päivitys lauantaina 😉 

“Finally I’ve learned to understand people who say they like working. Today I’ve get paid for drinking prosecco, eating Ben & Jerry’s, reading fashion magazines, watching movie, taking a long shower… I mean this is not so bad, not at all! Working is actually quite nice and relaxing tho!”

“Didem tykkää”

Tämä suomalainen tyttö on aivan ihana, paras ja huippu reipas. 

Olen mielestäni tosi kiva ja rento työnantaja 🙂 ennen kun lähdemme minnekkään, niin mulle on tärkeetä että toisella on rento olo meillä ja mielelläni kerron että kun Luca on mennyt nukkumaan niin rentoudu ja nauti, juo kuohuvaa, ota kylpy, lue lehtiä etc…varsinkin kun tiedän että hän ei Lucan kanssa ole mikään laiskottelija luonne, vaan tosissaan on läsnä ja leikkii Lucan kanssa. Monet aliarvioi myös lastenhoitajia, mutta he hoitaa Sinulle arvokkainta asiaa, omaa lastasi <3 sitä ei pidä aliarvioida.

Sunnuntaina ystäväperheemme tuli meille kylään ja tarkoitus oli lähteä piknikille. Sää kuitenkin muuttui sen verran että päätimme pitää piknikin kotona. Päivä oli ihanan lepposa. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *