SUNDAY STROLLING

Kuvat Angelina Ilmast
College & Jeans / Aninge Bing X Gina Trciot
Backpack / Chanel
Shoes / Nelly.com

 

Syödään tässä just lounasta ja katsotaan Robinin keikkaa telkkarista. Tai oikeastaan Luca syö ja minä juon vain kahvia. Syötiin niin myöhään breku (banaanipannareita), niin ei ole nälkä iskenyt vielä. Yllättävän täyttäviä ne pannarit 😀

Onko kukaan teistä kuullut Starskin pro Micro-Filler naamiosta? Kyseessä on kivuton anti-aging kasvohoito ja ajattelin tosiaan illalla kokeilla tätä uutta ihonhoitoa. Kasvohoito ravitsee välittömästi ja siinä käytetään siis jotain mikroneulausmenetelmää?! Pitää vähän tutkia tätä pakkausta ja lukea netistä kyseisestä tuotteesta. Luen aina tosi tarkasti pakkauselosteet ja infot tuotteista, joita kokeilen ensimmäistä kertaa. Teen aina kunnon taustatyön, jotta tiedän mitä kasvoilleni laitan.

Mutta nyt ei jäädä himaa, vaan lähdetään kaupungille kiertelemään pikkusiskoni ja hänen poikaystävänsä kanssa. Max on siis ruotsalainen ja tuli viettää vappua tänne 😀 Tiedän muuten jo mitä laitan päälle huomenna, jee!

xx Didem

3 Responses

  1. Hei Didem,

    Kasvonaamio ei ole aiemmin tuttu, mutta olisi kiva kuulla jossain postauksessa minkälainen tuote kokeilun jälkeen, sillä itsekin tykkään kokeilla ja hoitaa ihoani erilaisilla kasvonaamioilla. Jäin myös pohtimaan tuota kyseistä kappaletta instagramin mystoryn kohdalla. Kuulosti hirveän tutulta, mutta silti biisin nimi ei tule mieleen..

  2. Ihanat kengät! Olet näyttänyt viime aikoina tosi freshiltä ja utuiselta. Onko siskolla uusi pk? Glada vappen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.