SUNDAY THOUGHTS

Photos by Janita Autio

Jacket // Tommy Hilfiger (men)

Terveisiä Tampereelta. Blockneitsyys meni eilen ja hauskaa oli. Blockfest on aina kiinnostanut minua musiikin takia ja olen niin iloinen siitä, että päätin viime hetkellä tulla tänne. Nyt just istun Pella’s cafe nimisessä kulmakahvilassa vatsa aivan täynnä herkullisesta ja kattavasta brunssista. Ihana kahvila ja näyttää olevan myös aika suosittu. Olen viimeksi käynyt Tampereella ehkä 10 vuotta sitten, tai siitä on jopa enemmän aikaa.

Pikku hiljaa voisin lähteä ajelee kohti Helsinkiä. Nappaan Lucan kyytiin Riihimäeltä ja sit vaan nauttimaan puhtaasta kodista. Onneksi pesin pyykit, laitoin paikat kuntoon kotona perjantaina ja kävin eilen ruokakaupassa, niin voi vaan viettää rauhallista sunnuntai iltaa. Minua ei väsytä yhtään, vaikka tulikin valvottua. En vaan jaksais yhtään tuota ruuhkaa, joka moottoritiellä tulee olemaan.

Mitä juttuja teillä menee eniten kotona tai ylipäätään jokapäiväisessä elämässä? Viikon ajan seurasin omia tottumuksiani ja tapojani. Tässä lista teille mun jutuista:

 • Käytän talouspaperia ihan kaikkeen ja se loppuu hujauksessa.
 • Olen syönyt kilon porkkanoita viime viikolla. Popsin niitä raakana myös paljon.
 • Wasan näkkileipä.
 • Huuhteluainetta menee reippaasti. Tuoksu on vastustamaton.
 • Bebanthenin jatkuva käyttö.
 • Kahvikapselit.
 • Otan sänkyyn joka ilta lehden, mutta en koskaan lue sitä. Jostain syystä päätän sammuttaa heti valot ja vaan alkaa nukkumaan.

Nyt nousen ylös täältä, huh kun kuuma. Aurinko paistaa suoraan muhun. Eilinen asuni sai paljon kehuja ja snäpissäkin tuli kyselyitä mistä takkini oli. Se on siis Zaran “tweed” takki. Tulossa vielä erillinen asupostaus. Oli myös kiva tavata lukijoitani eilen. 🙂 Kiva kun tuutte niin rohkeasti juttelee.

xx Didem

14 Responses

 1. Oli super kiva vaihtaa pari sanaa ja ottaa yhteisselfie! Toivottavasti teilläkin oli kiva ilta 🙂

 2. Vitsi, että on magea takki! Milloin oot ostanut? Ja hei sulla pilkisti eilen snapissa kans magee “bomber” tyyppinen takki. Mistähän olit mahtanut sen löytää? Sulta saan kyllä aina päivän inspiraation! Ootko muuteb lukenut Alexan nuoren naisen oppaan?

  1. Snäpin takki on Zarasta (uusi) joten löytyy varmasti vielä kaupasta.
   Oli Alexan kirjan julkkareissa viime viikolla ja heti kotiinpäästyäni avasin kirjan. Alexa on nuori, fiksu, määrätietoinen ja upea nainen. Sitä on myös tämä opas. Tosi kivaa ja helppoa luettavaa. ❤️

 3. Makee asu. Hellyin kun huomasin valkosen pörrön. Tällä hetkellä tulee luettua sun blogia, lehtiä, juotua 6-9 tuoppia viikossa olutta kun ei oo varaa samppanjaan ja juon nimenomaan Heinekeniä koska join sitä yhdessä rakkaassa paikassa yhtenä aikana monesti niin et hain aina kioskista pari koska tykkäsin niistä toisinku marketeista. Sit tulee syötyä roskaruokaa kun terveys palannut et pystyn taas syömään muutaki ku paria ruokaa ilman et tukehdun. Haaveilen Helsinkiin tms. muutosta ja elämän virrasta. Yritän sulkea mielestäni kaunottaret ja keppostelun. Ainiin ja kuuntelen YouTubesta kymmenesti päivässä Numb/encore – linkin park ft jay z (unofficial music video)n. Noi lehdet tuo oman tunnelman tykkään, iPadin voisin heittää pois jos joku tois paperia tai asuis sopivalla paikalla. Tokavikan kuvan tunnelmasta tulee mieleen yks mun toinen lemppari lellikisu Gigi Hadid. Sä ja Maria Liljelund rokkaatte silti mun silmissä ehkä Gigin koska ollaan samaa maata, mut hyvä et joka mantereella on edustusto.

  1. Minä ja Maria ?☺️?? haha.
   Aikamoinen kommentti..
   Kaikkea hyvää sulle ☺️☺️

 4. Wau mitä kuvia! Näytät niin kauniilta ja söpöltä, mutta silti kuvissa on asennetta. Osaat kivasti yhdistää naisellisuuden ja sitten sellaisen maskuliinisemmän puolen, you know? Sunkin pitäs kirjottaa kirja niinkun Alexan <3

 5. Aivan ihanii kuvii! Olis kiva jos tekisit kunnon postauksen festareista missä olet kesällä ollut. Tilanne ja asukuvia lukuunottamatta 🙂

  1. Kiitos ??? Multa ei välttämättä löydy tarpeeksi festarimatskua. Enemmän olen keskittynyt festareilla snäppäämiseen kuvaamisen sijasta. ??

  1. Kiitos paljon jälleen kerran ❤️
   Kävin checkaa blogisi. Keep up the good work! ???

 6. Waude mikä look!! Oletko ikinä harkinnut vaihtavasi Cosmolta bloggaamaan muuaalle? Ootko saanut tarjouksia tai kiehtoisiko sua ylipäätään uudet tuulet? ?

 7. Joo mäkin pistin takin silmään ja sun koko lookin! Ei taida vaan enää olla saatavilla se eilinen takki?

Leave a Reply

Your email address will not be published.