SUNSHINE IN MY MIND

 

PAITA / RALPH LAUREN
BIKINI / BIK BOK
KORVAKORUT / CHANEL
AURINKOLASIT / RAY BAN

 

Esittelin tänään IG Story:ssa tuotteita, jotka minulla on mukana täällä reissussa. Minulta kysytään jatkuvasti erilaisista rutiineista niin ihonhoidon kun meikkauksenkin osalta. Turkissa ilmasto on sen verran erilainen ja aurinko polttava, että on kiinnitettävä erityistä huomiota tuotteiden laatuun ja tehokkuuteen. Meikkiä en käytä täällä lainkaan ja annan ihon hengittää. Suojaan ihoani aurinkosuojalla ja kosteutan suihkun jälkeen, sekä aina päivän päätteeksi. Tähän toimii ihan perinteinen after sun -voide sekä päivittäisessä käytössä on myös ihanan tuoksuinen Laura Mercierin Coconut Almond Body Cream. Hiukset pesen Kérastasen Soleil -sarjalla, josta käytän sampoon lisäksi joka pesukerralla hiusnaamiota antamaan ekstrakosteutusta sekä lopuksi hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Hiukset on siis ihon lisäksi hyvä suojata auringolta ja kosteuttaa tehokkaasti!

Jotta rusketus tarttuu ja pysyy paremmin iholla, kuorin ihoani säännöllisesti. Minulla on täällä mukana Urtekramin luomu-kuorintaa, joka tuoksuu laventelilta. Muistakaa aina kuorinnan jälkeen kosteuttaa ihoa esimerkiksi ihoöljyllä. Öljy toimii myös auringossa, sillä kun iho kiiltää, ruskettuu paremmin. Oma ihoni on sellainen, ettei se niin herkästi pala ja ruskettuu tosi nopeasti. Rusketus pysyy tosiaan paremmin, kun ihonhoitoon kiinnittää erityistä huomiota. Auringon lisäksi sekä meri- että kloorivesi kuivattavat ihoa ja hiuksia. Tykkään sukellella, mutta laitan joskus hiukset korkealle nutturalle, jolloin ne säästyvät kastumiselta ja suojaavat siten hiuksia paremmin. Myös joku turbaani tai lierihattu toimii hyvin suojana. Jos haluaa suojata ihon parhaiten auringolta, toimii tähän vaatteet. Väljät, vaaleat ja hengittävät materiaalit toimivat parhaiten kuumuutta ja paahdetta vastaan. Esimerkiksi valkoinen pellavamekko viilentää ja toimii loistavasti.

Suomessakin on näköjään tosi kovat helteet ja tuulettimet on kaikkialta loppuunmyyty. Suomessa tosiaan kuumuus tuntuu paljon voimakkaammin, koska lämpö ei luultavasti jakaudu niin tasaisesti, kun ilmasto on erilainen. Jotenkin kosteammassa ilmastossa aurinko ei tunnu niin polttavalta. Mutta ei voi valittaa, koska onhan se ihanaa, kun on valoisaa ja voi viettää vaikka koko päivän pelkästään poolilla. Nauttikaa auringosta ja muistakaa suojata itsenne!

xx Didem

11 Responses

  1. 😀 😀 JOO!! Mä jostain syystä tykkään olla enemmän serious ja cool.

 1. Paras keino suojautua auringolta on tietenkin olla varjossa tai sisätiloissa. Rusketus näyttää kivalta mutta jos pelkää ihosyöpää niin auringonottoa ei kannata niin kamalasti harrastaa.

 2. Kuumalla säällä on mielestäni erikoisen kiva harrastaa hikiliikuntaa, kun lihakset ovat valmiiksi lämmenneet niin se kai helpottaa asioita.

  1. Hei mulla on sama juttu! En tiedä kuinka terveellistä se on mutta oon täälläkin käynyt kesekellä päivää kun on kaikista kuuminta niin juoksulenkillä. Tuntuu hyvältä 😀

   1. Ex-miesystävä laittoi monesti tarkoituksella salille liikaa vaatetta päälle niin sai kunnolla hien virtaamaan, silloin en kyllä ihan ymmärtänyt sitä. Jos hikoilee paljon niin sitten pitää muistaa juoda myös reilusti.

   2. Saunominenkin on keksitty mutta se on passiivisempaa hommaa kun vaan istutaan paikallaan ja hikoillaan.

   3. Hikoilu poistaa mm. kuona-aineita elimistöstä joten siinä on terveellisiäkin puolia.

 3. Ihana toi Ralph Laurenin kauluspaita! Onko se naisten vai miesten mallistosta ja mitä kokoa käytät? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *