SUOMALAISTA MUOTIA

 KUVAT ANGELINA ILMAST
VAATTEET / HÁLO

 

Eilen juhlittiin Kämp Gardenin avajaisia melkein aamusta iltaan. Aamulla kävin pressitilaisuudessa ja tutustuin liikkeisiin ja illalla kävin “pyörähtää”. Paikan päällä oli niin paljon ihmisiä! Olin eilen tosi ylpeä suomalaisista muodintekijöistä. Olen elänyt mukana hengessä, kun tuttuni ovat tehneet pitkää päivää ja ahertaneet unelmiensa eteen. Vihdoin meillä on paikka, jonne voi opastaa turistit, kun he kysyvät missä täällä voi shoppailla tai mitä nähtävää Helsingissä on. Suomalaisen muodin keskus avautuu kaikille 15.11.2018 ja sijaitsee Kämp Gallerian toisessa kerroksessa. On kova juttu, että suosittu Kuuma kahvila avaa ovensa myös siellä. Veikkaan, että se tulee vetää paljon porukkaa Gardeniin. Kuuman lisäksi sinne tulee Sprout Deli ja Haiku Sushi. Tavoitteena on saada uusia asiakkaita Galleriaan ja elävöittää Stadia. Täydellinen sijainti ja periaatteessa kaikki mahdollisuudet menestymiselle.

Suomi ja suomalainen muoti kiinnostaa tällä hetkellä maailmalla. Nyt kun on itse ollut muoti-alalla muutaman vuoden ja jutellut alalla olevien kanssa, niin tiedän kuinka vaikeaa Suomessa on tehdä muotia. Esimerkiksi Tanskassa muotiin sijoittaminen on aivan eri levelillä, kuin Suomessa. Suomalaisia suunnittelijoita arvostetaan maailmalla kansainvälisissä piireissä, mutta niin kauan kun se ei tuo taloudellista menestystä, niin on lähes mahdotonta lyödä läpi. Itse pyrin tukemaan suomalaista muotia enemmän ja nostaa esille suomalaisia uusia suunnittelijoita.

XX DIDEM

 

One Response

  1. Kaipaisin selvästi vaaleille pohjoismaalaisille naisille suunnattuja mallistoja. On hyvä muistaa, että originellit suomalaiset eivät suinkaan ole välttämättä kuparisruskeita ja mustahiuksisia, vaan useimmiten paljon vaaleampia värisävyiltään, joten meille mallistoja kesään ja talveen, ja laadukkaita sellaisia, ei mitään rettuja, joissa ei ole kuosia eikä kunnon materiaalia. Laadukkaat vaatteet ovat korkealuokkaisia ja ekologisesti kestäviä. Ne myös istuvat kanjansa päällä hyvin, eivät siis roiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.