SYYSTAKIT ESILLE – MUN TOP 3 SUOSIKKITAKKIA

Toivota tervetulleeksi villakangastakit ja muhkeat neuleet. Myös tämä aika vuodesta on kerrospukeutumista varten. Se on hauskaa ja monipuolista. Pue kukkaisen löysän kesämekon alle suoralahkeiset ja vajaamittaiset farkut ja heitä takki olalle. Business tyylissä takit ja leveälahkeiset suorat housut ovat tämän syksyn juttu.

Listaan tähän minun top 3 suosikkivillakangastakkia linkkeineen. Takit löytyvät myös omasta vaatekaapistani:

Nanson beige sekä musta takki. Takin malli on oversized. Takki on pehmeä ja laskeutuu kauniisti olkapäiden kohdalta. Helppo yhdistää kaikkeen. Takki ei helposti kerää nöyhtää. Ei siis tarvitse jatkuvasti säätää rullan kanssa.

Toinen ihana villakangastakki on tämä kuvissa näkyvä Stylein x Isabella Löwengrip New York for Ellos -takki. Tämäkin on oversized -malli, jossa on “vyö” , jonka voi solmia halutessaan rennosti, jolloin vyötörä korostuu kauniisti, koska takki on muuten malliltaan löysä. Takin löydät täältä. Mustan lisäksi, takki löytyy ruskean ja beigen värisenä.

Kolmas suosikki on suomalaisen Hàlo brändin Kaamos takki, jonka löydät täältä. Värivaihtoehtoja löytyy tästäkin takista. Minulla on tämä tummansinisenä. Takki on alpakkaa ja villaa, joten sopii hyvin kylmiin säihin. Myös takin pituus tekee siitä super lämpimän.

 

xx Didem
Share on facebook
Share on twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *