TAKE ME SOMEWHERE

 Photos by Janita Autio

Denim shirt // Lindex, Trousers // Zara, Boots // Michael Kors

Koska on perjantai ja perjantai on viikon paras päivä, niin tässä teille perjantai inspistä.

Olishan se ihana karata moottoripyörällä jonnekkin. Tosin ulkona pitäis olla ainakin +20 astetta lisää, se aurinko, matkan varrella vanhanaikainen bensa-asema, johon pysähdyn liehuttelee hiuksia, hiekkapölyä, joka jää taakseni, kun jatkan matkaa prätkälläni..haha 😉

Saittekohan kiinni ideastani? Jos ette, niin eipä se haittaa. 😀 Ihanaa viikonloppua silti. <3

xx Didem

8 Responses

 1. Ihanat kuvat!

  Oletko kokenut “äitipiireissä” sellaista inhottavaa ignooraamista tai nenänvartta pitkin katsomista?
  Mulla on just sellainen kokemus juuri nyt, aivan käsittämätöntä minkälaisia jotkut äidit (naiset) ovat, en ymmärrä yhtään miksi Suomessa äitiys on sellaista kuppikunta meinikiä.

  1. En kyllä oikeastaan ole. Päiväkodin ilmapiiri vanhempien kesken on ollut mieluisa ja muutenkin ehkä sit ollut tuuria näissä asioissa. Sveitsissä itseasiassa koin lapsellista ja typerää käytöstä muiden lasten vanhemmilta. Se tapahtui suomalaisten muskarissa. Olin ylivoimaisesti nuorin äiti ja siellä oli sellainen ahdistava ilmapiiri (katotaan nenänvartta pitkin) . Muskar jäi pariksi kerraksi, koska ei vaan ollut fiilistä käydä. Mä käyn siellä lapsen takia, en juoruilemassa/dissaamassa muita (mitä ne myös teki). 

   Olen kyllä ihminen, joka ei liikaa jaksa keskittyä muiden huonoon käytökseen. Sanon kyllä mielipiteeni, jos koen että mua kohdellaan huonosti. 

   Pitää myös mainita, että hirveesti en ole liikkunut/liiku äitipiireissä. 

   Ikävää, jos sulla on noin. 🙁 Ilmeneekö se just jossain äiti-lapsi ryhmissä?

   Aurinkoista päivää ja tsemppii <3

 2. I hear you sister. Ja aivan käsittämättömän upeita kuvia viime aikoina. Love them all.

 3. Oon tosi ilonen, että sulla on nyt ollut jo useassa postauksessa ammattivalokuvaajan kuvia, sillä näissä tulee esille hehkuva kauneutesi parhaalla tavalla! Toki pidän myös niistä itse otetuista kännykkäkuvista, ja niistä omista kamerakuvista koska niistäkin välittyy omanlainen uniikki tunnelma, mutta juuri tällaisia kuvia sinusta henkilönä olen kaivannut blogiisi, sillä olet erittäin kuvauksellinen.
  Olisi kiva nähdä kuvia sinusta myös hempeissä ja vaaleissa sävyissä/ympäristössä näiden vahvasti asennetta sisältävien kuvien rinnalla (jos saa antaa toivetta :D) pidän myös näistä, mutta ihan mielenkiintoista olisi nähdä täysin erilaisessa ympäristössä.

  Kaunista ja raikasta kevättä kaunotar!

  1. Ihana ihana ihana kommentti. Kiitos! Lähetin tämän myös Janitalle. Hän, joka on se suurin syy upeille kuvilleni. Hänkin ilahtui. <3

   Kaunista ja raikasta kevättä sinulle myös! 

   Hempeitä värejä ja kuosia kyllä tulossa! Kesälllä näen itseni pomppivan kukkaismekossa niityillä. Joo, mut siis laitan korvan taakse toiveesi. Hyvä onkin saada vaihtelua, ettei aina ole raffi meininki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.