TAKKIMUOTIA

 

Syksyn tullen kaappini täyttyy erilaisista takeista. Rakastan takkeja! Minulla on niitä useampaa eri sorttia kotona. Kuvien takki on Kappahlilta. Omani on kokoa M, jotta ei olisi niin tyköistuva. Tykkään käyttää takkeja myös sisällä osana asukokonaisuutta, jolloin kokonaisuuteen saa monesti enemmän särmää. Takin ei siis nykyään tarvitse enää olla pelkkä ulkotakki.

Burberryn tyyliset ruudut ja oikeastaan kaikenlaiset ruudut on kovassa huudossa ja sellaista olen koittanut itsekin metsästää. Olen äärimmäisen kranttu, mitä tulee erilaisiin ruutuihin. Ruutuja on tarjolla paljon, mutta vielä en ole löytänyt itselleni sitä sopivaa.  Eläimellisyys näkyy myös selkeästi kuoseissa, ja oma leoparditurkkini onkin ollut kovassa käytössä. Syysmuodissa on myös jakkumallisia leikkauksia ja maskuliinisia vaikutteita. Maskuliinisen jakun voi tehdä naisellisemmaksi pukemalla sen kanssa vyötärövyön, jolloin muodotkin tulevat esille. Tuntuu, että joka toisella bloggaajalla on tällä hetkellä Guccin vyö. Kuinka usein olette nähneet päälläni vyön? Harvoin käytän vöitä. Sen sijaan olen miettinyt vyölaukun ostoa. Siinä on joku pointti. Guccilla on punainen vyölaukku, jota olen katsellut jo jonkin aikaa. Olen kokeillut sitä vyötäröllä ja se näytti hyvältä. Punainen on edelleen todella näkyvästi esillä ja muotitalot ovatkin ottaneet sen vakiovärikseen.

Takasin takkeihin. Takki saa siis olla todella klassinen, mieluiten villakangasta ja ulottua jopa nilkkoihin saakka. Jos haluaa olla trendinmukainen niin kiiltonahkkainen takki on se juttu, joka tuo lisäksi hieman seksikkyyttä ja räväkkyyttä asuun. Asukokonaisuudesta voi tehdä urbaanimman yhdistelemällä klassiseen takkiin esimerkiksi hupparin ja lenkkarit. Viimeisenä iso trendi, joka tästä syksystä tulee mieleen on muhkeat untuvatakit, joka on tuttu näky sekä katukuvassa että catwalkeilla.

Minkälainen takki tilanne teillä on? Onko syystakki jo löytynyt? 🙂

 

xx Didem

9 Responses

 1. Enpä olisi ikinä uskonut pukeutuvani leopardikuosiin, mutta nyt on sellainen tyylikäs osittain musta huppari kuosilla sekä kengät puoliksi kyseisellä tyylillä. Haha! Niin se mieli muuttuu.. Syystakki on lastenosastolta, aivan ihana vaaleanpunainen puolipitkäksi tytöille tarkoitettu, mutta istuu hyvin..ollaan samanpituisia about sinun kanssa.. Pidän toki tyylikkyydestä paljon – vaatteen estetiikasta, joten vaadin kanssa sit kunnon takilta aika paljon. Ei ole sopivaa vielä löytynyt sellaista. Ja niin – vyölaukku..hmm.. Onko ideaa miten korvata vyölaukku jossain lomalla..? En oikein ole löytänyt mieleistä niin ajattelin itse duunaa sen vaikka Marimekon kankaasta.. Olet ihana, tyylikäs neito. Sellainen tyttömäisellä säväyksellä lady. ?

  1. Hyvä idea toi do it yourself!! En vaan omista ompelukonetta..vielä ! Niin se mieli voi muuttua. Sen takia harvemmin enää uskaltaa täysin blokkaa joku trendijuttu. Never say never.

   Mangolla oli tänään muuten ihania untuvatkkeja..ja kivoja takkeja muutenkin.

   xx

 2. Onlyn mustan hupullisen pitkän fleecetakin ostin äskettäin. Fleece oli mulle vähän uusi materiaali ulkotakissa.

   1. Tai siis en tiiä lasketaanko ihan fleeceksi, sen tyyppinen materiaali kyseessä kuitenkin. Kyseessä tämä takki: https://urly.fi/P0X . En tiiä pärjäiskö ihan pakkasella paitsi jos laittaa jotain lämmintä alle mutta syystakkina ainakin menee.

 3. Moikka! Tähän liittymättä, mitkä on sun suosikkipaikkoja drinksuille stadissa? Sellasia mihin meet frendien kaa istuu iltaa? ?

  1. Näin syksyisin kun terassit on jo kiinni niin tykkään Brondan loungesta, Grotesk bar, Teatterin kellobaari, vin vin, bar con, kämp bar ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.