TÄMÄN NÄKÖISENÄ

Photos by Shoot Hayley 

Nahkatakki // Samsøe&Samsøe

T-paita // Zara

Housust // Zara

Kengät // Converse

Aurinkolasit  //  Ray Ban

Laukku // Chanel

Yes, tämän näköisenä juoksin tänään paikasta toiseen. Housut ovat uudet ja conssit ikivanhat. Nämä converset taitavat kuulua kenkäkokoelmani kärkikolmikkoon mukavuuden, käytännön ja ulkonäön vuoksi. Pidän siitä, että kengät ovat niin kulahtaneet.

Kiitos kaikille ihanista kehuista, joita olen saanut ig-storyn mekko -videoon tänään. Teille, jotka ette tiedä mistä puhun, niin kävin tänään h&m showroomilla sovittamassa muutamia suosikkituotteitani tulevasta Conscious Exclusive -mallistosta. Can’t wait to show them to you!! Tästä mallistosta löytyy monelle varmasti upeita juhlamekkoja tuleviin kesäjuhliin.

Pitkät lounastreffit keskellä viikkoa on ihan parhaita. Strindberg on kuulunut suosikki ravintoloihini itse asiassa jo monta vuotta. Se on sellainen klassikko. Sijainti on hyvä, ravintolassa on lepposa ja symppis tunnelma, heillä on parhaimmat köyhät ritarit ja siellä käy kaiken ikäistä porukkaa. Usein näkee tuttuja, kuten tänäänkin. Ei välttämättä paras paikka juoruiluun, varsinkin jos on kovaääninen (kuten minä olen).

Lounaan jälkeen jäin yksin ravintolaan istumaan ja hoitaa yhden työpuhelun, jonka jälkeen menin treffaa Hayleya. Napattiin nopeat kuvat päivän asustani ja sit jatkoin matkaa Vantaalle. Automatkojen aikana hoidan usein puheluita, jotka muuten jäisi roikkumaan. Loppuilta menikin serkkujen luona.

Seuraavaksi toivotan teille hyvät yöt, käyn suihkussa ja alan vastailee yhden lehden haastattelu kysymyksiin, jotka pitää olla huomiseen mennessä valmiita. Välillä tuntuu, että olen vain niin hidas kirjoittamaan ja teksti ihan kökköä. Pöh!

xx Didem

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.