TAMMIKUUN
KUULUMISET

Hello 2021. Kirjoitan tätä postausta uudesta väliaikaisesta keittiöstä. Itse vuoden vaihtuminen tänä vuonna ei tuntunut juuri miltään, mutta sen tuomat elämänmuutokset sitäkin enemmän. Tällä hetkellä sylissäni istuu maailman suloisin pieni koiranpentu ja fiilistelen kaikkea tulevaa. Mulla on ainoastaan yksi uudenvuodenlupaus ja se on keskittyä kaikista tärkeimpään, eli itseeni. Tänä vuonna haluan haastaa itseni ja vahvistaa sitä, kuka olen. Oloni on erittäin vapautunut ja levollinen. Nyt, jos koskaan on aika antaa kaiken sen mennä mikä on mennäkseen ja tulla minkä on tarkoitus tulla. Mun voimapiirre aka vahvuus (voimapiirre on mun oma keksimä sana, jota tykkään käyttää) on aina ollut optimistisuus. Ihan pienestä pitäen.

Meidän perheen uusi tulokas on varastanut jo lyhyessä ajassa sydämemme täysin. Rolf on Malshipoo (Shih tzun, Puudelin ja Maltankoiran sekoitus). Siskoni löysi tämän ihana kasvattajan ja rodun Ruotsista, joka oli ihan uusi tuttavuus minulle. Rofi on tuonut erittäin paljon iloa elämäämme ja sitä onkin jo pitkään toivottu. Koiran hankkiminen ei siis ollut mikään hätiköity päätös vaan se on ollut työn alla jo pidempään ja erittäin tarkassa harkinnassa.

Toinen isompi projekti on tuleva oma koti, jota on ihana suunnitella ja päästä sisustamaan. Tähän liittyen on tulossa kivoja juttuja. Niin innostavaa ja inspiroivaa puuhaa!

Kaiken kaikkiaan fiilis kaikesta on hyvä. Viikonloppuna tehdään pieni maiseman vaihdos ja suunnataan Emilian kanssa Hankoon nauttimaan spa:sta, hiljaisuudesta ja hyvästä ruoasta.

 

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *