TAMMIKUUN TO- DO LIST

Photos by Antonio Flores

Lomailu tuntuu jatkuvan nyt liian pitkään. Tai oikeastaan mulla on yksi asia, joka häiritsee. Liian myöhään nukkuminen ja hidas lähtö sellaiseen aktiiviseen elämään. Mä pidän siitä, että jotkut jutut toistuu välillä, mutta liian pitkään toistuminen alkaa ahdistaa. Vaikka ohjelmaa ei olisikaan koko päivälle, niin sellainen hitaasti etenevä laiskiainen, kuten minä olen ollut, niin en tykkää. Sellainen ei saa olla. Myönnän, että oli kuitenkin ihanaa, kun eilen pötköteltiin sohvalla pari tuntia mieheni kanssa keskellä päivää. Miehelläni on edelleen paha jetlag. Californian kymmenen tunnin aikaerosta ei ihan heti selviä. 

Teen itselleni Tammikuun TO DO listin. Tässä teille muutama topic listaltani.

  • Sain uuden kameran joululahjaksi. Tähän saakka minulla on ollut Olympuksen pen lite E PL5 ja nyt sain mieheltäni joululahjaksi Canonin powershot G 7X kameran joka melkein mahtuu taskuun ja näyttä olevan helppokäyttöinen ja erittäin hyvä. Haluan kuitenkin käydä Rajala pro shopissa vertailemassa ja kuuntelemassa ammattilaisen mielipiteen. Pitäiskö se sittenkin olla järkkäri ja opettelisin sen käytön. Millä tulee kaikista parasta jälkeä, mitkä objektit mulla kannattaa olla, jotta saan sen blurry taustan ja tosi tarkat lähikuvat. Tekin saatte antaa kommenttiboksiin vinkkejä. Eli siis to do list numero yksi on RAJALA PRO SHOP.
  • Tämän jälkeen opettelen kameran käytön. Haluan ilmoittautua kurssille ja opetella pikku hiljaa ne basic jutut. Tähän saakka ainoastaan kameran delete nappi on tuttu. 😀
  • Kuvailla paljon ja olla itse kuvattavana. Odotan jo innolla kuvauksia yhden uuden valokuvaajan kanssa.
  • Vastata joulukuun sähköposteihin. 
  • Ilmoittautua Esport Bristoliin.
  • Opetella tekemään herkullisia vihersmoothieita.
  • Tehdä joku lyhyt kuvausreissu? Anyone? 

                                                                                                    xx Didem

5 Responses

    1. Heh 🙂 Kiitos. Takki on kesän Zara mallistoa. Jouluukuussa oli niin lämpimiä päiviä, että 23 päivä vielä tarkeni tollasella 🙂

  1. Moikka ! Pieni vinkki, että Esportissa on nyt vielä tämän vuoden ajan liittymis tarjous ? Ainakin kun eilen kävin siellä liittymässä, sain ilmaista PT-aikaa ja treenikuukausia 🙂 tsemppiä tuleviin treeneihin ja törmäillään siellä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *