TÄNÄÄN

Photos by Hanna Väyrynen // edit by me

Jacket & Hoodie // Puma

Shoes // Ecco

Beanie // Vero Moda

Gloves // Zara

Bag // Chanel

Eyewear // Ray Ban

Meidän perheessä herättiin jo 6.30 virkeinä uuteen päivään. Luca hyppäsi sänkyymme iloisena ja päätti pistää aamujumpat pystyyn tanssimalla ja hyppimällä Mike Posnerin ja Weekendin tahtiin (katso insta story). Hyppäsin energisenä ja levänneenä ylös sängystä, join lasin vettä, iskin kahvikapselin Nespresso koneeseen, ruiskutin suuhun D-vitamiina (Lucalle myös) ja menin kylppäriin pesemään kasvot ja hampaat uudella sairaan siistillä Foreo hammasharjalla. Lucakin on hurahtanut tähän ihmeelliseen silikoni hammasharjaan, josta tulossa myöhemmin oma postaus. Paljon miellyttävämpi kuin tavallinen sähköhammasharja. Nautin kahvini kylppärissä, samaan aikaan kun levitin kasvoilleni päivävoiteen. Näytin oikeasti levänneeltä. Aikaisin nukkumaan ja aikaisin ylös -rytmi näyttää toimivan paremmin kuin venytetyt illat ja myöhäiset aamut. Vedin vaatteet päälle, laukku olalle, aurinkolasit mukaan ja eikun menoksi.

Hetken kuluttua istuin jo Lavli livingroomin hiljaisessa huoneessa, Elloksen uudet jooga -trikoot päälläni. Ihanan ja stressittömän herätyksen kruunasi meditatiivinen aamuhetki ja aamupala Galleria Esplanadissa. Tilaisuudessa lanseerattiin Elloksen uusi jooga-mallisto ja mikäs sen parempaa, kuin saada uudet saumattomat ja hyvältä tuntuvat trikoot heti käyttöön. Trikoista ja tilaisuudesta lisää insta storyn puolella.

Meditaation jälkeen napattiin Hannan kanssa nopeat asukuvat upeassa valossa. Nyt olen vastaillut sähköposteihin, syönyt jo lounaan ja kohta mennään fotoilee Janitan kanssa.

Olen odottanut tätä päivää todella pitkään. Siitä asti kun näin ensimmäisen Fifty shades of grey -leffan ja ne hissinovet meni kiinni leffan loppuessa..niin siitä asti olen odottanut jatko-osaa. Tänään pääsen Fifty shades darker -elokuvan kutsuvieras ensi-iltaan. Trilogian toisessa osassa Christian Grey yrittää valloittaa takaisin menettämänsä Anastasian. Pukukoodi on: Kietoudu sävyä tummempaan 😉 Ei mitään hajua mitä laitan päälle, mutta olen niin innoissani tästä illasta.

Tämä päivä menee siis vauhdikkaasti kaupungilla, mutta olen niin iloinen, että sain teille reaaliajassa julkaistua päivän lookin.

xx Didem

4 Responses

 1. Tää asu jotenkin iski muhun! Tosi tyylikäs ja chic, mutta silti näyttää niin mukavalta ja käytännölliseltä! Ja lämpimältä!! Ois super nähdä lisää tälläsiä lämpimiä talviasuja 🙂

  1. Kiitti Riia <3 

   Kiva kuulla. Tääkin asu koostuu hupparista ja verkkareista. Pienet detskut tekee siitä tyylikkään ja tietenkin lämpimän ja mukavan. 

 2. Hei Didem,

  Kiitos inspiroivasta ja aidosta blogistasi! Vaikutat niin herttaiselta. 

  Saanko kysyä, kuinka hoidat ihosia – mitkä ovat rutiinisi / tuotteesi siinä? Olet niin freshin näköinen.

  Kaikkea hyvää,

  <3

  1. Hei <3

   Kiitos kehuista, niitä on aina kiva lukea.

   Saat kysyä, mutta käykö että vastaan postauksen muodossa? Olen juuri tekemässä teille postausta tämän hetkisistä tuotteista ja ihoni voinnista. Kärsin jonkun aikaa sitten suunympärysihottumasta, josta olen onneksi nyt parantunut. Aiheesta löytyy myös postaus. 

   Raikkaat, terveet ja hyvinvoivat hiukset ja iho ovat minulle tärkeitä asioita. Vasta iän myötä olen alkanut kiinnittää ihonhoitoon ja tuotteisiin enemmän huomiota. Palaan tähän aiheeseen tosiaan postauksen muodossa.

   Ihanaa alkavaa viikkoa sulle 🙂

   xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.