TÄRKEIN ASUSTE

 

 

Postaussarjan toinen osa tulee tässä, eli juttua itselleni tärkeimmästä asusteesta. Mietin hetken laukun ja kenkien välillä, mutta päädyin lopulta laukkuun, sillä harvoin lähden ilman sitä yhtään minnekään, vaikka voisinkin. Laukkuvalikoimani on mielestäni kattava, ja siellä on sekä pieniä että isoja laukkuja, clutcheja, choppereita, olka- ja cross bodyja sekä käsilaukkuja. Harkinnassa on ollut ostaa vielä Chanelin kokomusta square, mutta ei ole vielä tullut vastaan (saa vinkata!). Kokomustalla tarkoitan, että ketju ja logo on myös mustaa. Myös keskikokoinen klassikko olisi ihana. Olen vaihdellut ja myynyt sellaisia laukkuja joita ei tule käytettyä. Olen esitellyt Instagram Storyssa myynnissä olleita laukkuja, jotka ovat menneet hyvin kaupaksi. Vaihtaminen on myös todella kiva tapa luopua, mutta samalla saada jotain uutta tilalle – suosittelen!

Jos pitää valita yksi ylitse muiden, joka sopii lähes kaikkien asujen kanssa ja kulkee minulla eniten mukana, on se ehdottomasti Chanelin jumbo klassikko caviar-nahalla. Omani on puolikiiltävä ja hihna metallin sävyinen, jonka ansiosta laukun kanssa voi yhdistää myös kultaa. Laukku ei ole mennyt miksikään, vaikka olen käyttänyt sitä todella paljon. Chanelin laukut ovat kyllä lemppareitani, ja vaikka niillä on älyttömästi hintaa, ovat ne ihan hyvä sijoitus. Arvo näissä harvoin laskee, päinvastoin hinnat on taas nousemassa sellaiset 10 prosenttia.

Laukkumuodissa on tullut vastaan esimerkiksi kova Gucci-mania, johon en ole lähtenyt mukaan. Laukut ovat kyllä upeita ja lainasin ennen joulua äidiltäni yhtä Guccia, mutta ne tämän hetken trendilaukut eivät ole sytyttäneet itseäni henkilökohtaisesti. Minulla on muutama hieman värikkäämpi laukku, mutta suosin enemmän klassisia ja yksinkertaisia malleja, joita voi mahdollisimman helposti yhdistellä eri asukokonaisuuksiin. Omistan yhden sinisen Chanelin klassikkomallin, jonka olen harkinnut vaihtaa toiseen Chaneliin. Laittakaa toki viestiä, jos teillä heräsi kiinnostus. Laukuissa mielestäni merkitsee enemmän laatu kuin määrä ja siksi haluan kaappiini vain sellaisia yksilöitä joille oikeasti löytyy käyttöä. Olen niin Chanel-ihminen, että voisin kirjoittaa aiheesta loputtomiin… Mutta sanonpahan vielä, että vaikka olisi kuinka renttulook niin kuin minulla joskus on, pelastaa Chanelin laukku kokonaisuuden automaattisesti. Perus klassikko näkyykin minulla monesti esimerkiksi ison villapaidan, farkkujen ja nahkatakin kanssa. Toimii aina!

ps. Myös Dolce & Gabbanan leopardi laukku on mahdollisesti myynnissä. Jos kiinnostaa, niin laittakaa minulle viestiä 🙂

Tämä päivä meni niin hujauksessa. Päivän otin rennosti, mutta ilta meni töiden ja leipomisen parissa. Leivottiin Lucan kanssa sämpylöitä ja kello 19 minulla alkoi kolmen tunnin puhelinpalaveri. Huomenna olen koko päivän palaverissa ja illalla sitten mennään Lucan kaverin synttäreille. Huomenna tulee onneksi myös siivooja, mutta ennen sitä täytyy tietysti siivoo omat sotkut pois alta 😀 Lucan huone on kun pommin jäljiltä tällä hetkellä, joten käyn järjestelemässä tavarat paikoilleen ja sit nukkumaan!

 

xx Didem

 

7 Responses

  1. Huomenta
    Tulee niin hyvälle tuulelle heti aamusta kun katsoo sun kauniita kuvia ???
    Laita vaan laukkuja myyntiin!!

  2. Aivan upea tuo LV trunk (? vai miksikä kutsutaan). Ja postauskin! Toivoisin kyllä samanlaista kengistäkin… 🙂 Näitä on niin kiva lukea.

  3. ??samaa mieltä, olisi kiva nähdä kengistä samanlainen postaus? ihania kuvia!! ?

  4. Loistava postaus, kiitos! Please, näitä lisää – esim. kengät, korut, tms 🙂 Tällaisista saa oikeasti tosi paljon irti ja inpiraatiota hankintoihin!

  5. Vitsi miten kauniita kuvia! Sulla on kyllä ihan tajuton silmä tyylin suhteen <3 Mulla olisi yksi kysymys laukkuihin liittyen. En ole koskaan ollut "laukkuihminen" ja nyt kun ihan oikeasti tarvitsisin yhden hyvän ja laadukkaan käyttölaukun, johon mahtuisi puhelin-lompakko-avaimet, ja joka saisi olla vähän ns. statement-tyylinen, niin olen ihan hukassa! En osaa lähteä etsimään ja tuntuu, ettei oikein mikään merkki miellytä omaa silmää.. Olisiko sulla vinkkejä kivoista brändeistä, joiden hintaluokka on kuitenkin alle 500€? 🙂

  6. Niin kaunis sinä ja ihania asuja! Mitkä noi harmaat housut ja se haalarisysteemi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.