TÄRKEIN VAATE

 Kuvat Mona Salminen
Takki / Samsoe&Samsoe
Farkut / H&M
Kengät / &other stories
Laukku / Dolce&Gabbana

 

Kiitos postaustoiveista edelliseen postaukseen! Laittakaa vaan lisää tulemaan niin koitan koko ensi tai sitä seuraavan viikon ajan toteuttaa pelkästään teidän toiveita. Ajattelin kirjoittaa tälle ja huomiselle päivälle kaksi postausta, joissa kerron itselleni tärkeimmästä vaatteesta ja asusteesta. Kaikilla on ne tietyt lempparit, jotka tekevät asusta kuin asusta näyttävän ja olosta itsevarmemman. Tulin siihen lopputulokseen, että takki on mielestäni tärkein vaate. Se lämmittää ja on suojana, mutta sitä voi myös käyttää osana asukokonaisuutta sisällä. Takkeja kuuluukin mielestäni olla useampi, koska niillä on niin iso merkitys kokonaisuuteen. Takki huomataan ensimmäisenä ja se on niin sanotusti dominoiva vaate. Omistan mm. naisellisia, sporttisia, lämpimiä, rokahtavia, käytännöllisiä, arkisia, yli-isoja sekä tyköistuvia takkeja. Kaikilla on omat käyttötarkoituksensa, ja olen tarkka siitä minkä takin yhdistän kunkin asun kanssa. Toki musta klassinen villakangastakki toimii aika lailla kaiken kanssa. Toivottavasti sellainen löytyy vaatekaapistasi!

Jos pitäisi valita talvikeleihin jokin tietty takki, joka toimii todella monessa tilanteessa, olisi se Canada Goosen musta parka. Yllätyitte varmasti 😀 Koska kyseinen takki on klassisen ajaton, voi sitä yhdistellä vaikka minkä asun kanssa. Se on yksinkertainen ja laadukas, ja toimii sekä arjessa että juhlassa. Pituutensa ansiosta sitä voi käyttää myös esimerkiksi mekon kanssa. Ja koska olen vilukissa, pitää se minut tarpeeksi lämpimänä paukkupakkasillakin. Se ei ole mitenkään erikoisen näyttävä, mutta todella käytännöllinen ja joka pennin arvoinen. Kerran elämässä ostat sen, niin sinulla on talvitakki koko loppuelämäksi.

Nahkatakki on myös ehdoton suosikkini mitä tulee parhaisiin takkeihin. Niistä tulee paljon asennetta ja niitä on lisäksi älyttömän helppo yhdistellä. Omistan neljä nahkatakkia ja yhden oversize-nahkaliivin. Kaksi takeista on bikereita, joista toinen on tyköistuvampi ja naisellisempi. Yksi taas hieman erikoisempi niitein varusteltu ja ostettu Zarasta ja viimeisempänä Pradan hieman isompi kiiltävämmällä nahalla. Pienikin ero näissä tuo oman twistinsä asuun. Myös villakangastakit sopivat monen asun kanssa. Jo hetken aikaa hittinä on ollut yhdistää hupparit ja pitkä villakangastakki toisiinsa. Tällä hetkellä etsinnässä on reilun kokoinen kamelin sävyinen villakangastakki, jonka voi kietaista. Antakaa ihmeessä vinkkejä, jos tiedätte jonkun hyvän!

Listaan vielä muutaman sellaisen takin, jotka tulisi mielestäni ehdottomasti omistaa. Tällaisia ovat klassinen biker-nahkatakki, ajaton musta bleiseri, kevyempi trenssi beigenä ja/tai mustana, pitkä musta villakangastakki, paksu talvitakki ja maastonvihreä parka. Nyt kauppoihin on alkanut tulla hempeämpiä kevätsävyjä, joka on ihan kivaa vaihtelua. Värikäs takki voi olla kiva väripilkku muuten yksinkertaisen asun kanssa.

Tajusin just että tässä olikin jo jotain samoja aiheita, joita olitte toivoneet edellisessä postauksessani 🙂

xx Didem

 

8 Responses

  1. Hei Didem! Mistä näiden kuvien ihana neule on? Mulla on juuri etsinnässä musta villakangastakki, mutta en oo vielä löytänyt sitä täydellistä yksilöä.. 🙁 ja hei, kysyn vielä, että mitä ripsaria käytät? Olet upea <3

  2. Olet kyllä ehdoton inspiraation lähde pukeutumisessa tämmöiselle vanhemmallekin tädille ?

  3. Andiatalta löytyy ihana kietaistava beige villakangastakki!
    Ajaton ja laadukas, hyvä hinta laatu suhde 🙂

    1. Niinpä tietenkin. Miksi en tullut ajatelleeksi Andiataa. Täytyy käydä siellä! Kiitos tästä ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *