TEAM COOLIO

Photos by Janita Autio

Olen nimennyt meidät team Coolioksi Lucan kanssa, oikeastaan sen takia, että Lucan snäppiura taitaa olla lupaavampi kuin omani. Jengi toivoo Lucalta snäppejä enemmän kuin itseltäni. Ymmärrän hyvin..omat snäppini ovat välillä hieman outoja, mutta aion pitää kiinni omaperäisestä säppityylistäni, kuten “moikka vaan, mun pitää nyt lopettaa kun ajan parkkihalliin”. Ihan kuin olisi joku puhelu meneillään toisen henkilön kanssa. 😀 Tästä ei saa tietenkään yhtä hauskaa juttua kirjoituksen perusteella, varsinkin mun kirjoitustaidoilla, mutta seuratkaa mua, niin pääsette kokemaan huikeat snäppäliyt, varsinkin Lucan snäpit.

Tänä aamuna Luca tuli mun luokse hieman mutruhuulena, mutta päättäväisenä. Hän on kuulemma sitä mieltä, että hänellä pitäisi olla oma “snäpstät” puhelimessaan. Itse leikin vielä seiskaluokalla barbeilla ja ensimmäinen puhelin oli Nokian 5110 sähkönsinisellä kuorella. Sillä luurilla pelasin matopeliä ja soitin mammalle. Mun 4 -vuotias poikani osaa lähettää kuvia, ottaa kuvia, soittaa, lähettää viestejä, vaihtaa taustakuvia ja soittoääniä etc..Vähän ovat ajat muuttuneet omasta nuoruudesta. Toistaiseksi Luca saa olla vierailevana tähtenä mun snäpeissä.

Ystäväni ja stylistina toimiva Maryam ehdotti jonkun aikaa sitten yhteiskuvausta Lucalle ja minulle. Pakko sanoa, että oli tosi kiva toteuttaa tällainen projekti, jossa ollaan yhdessä Lucan kanssa. Lucakin diggaa olla kameran edessä, joten kuvaaminen ei ole mitenkään väkinäistä. Minulle syntyi idea tuoda enemmän lasten muotia blogin puolelle. Löytyiskö kiinnostusta myös lasten muodille?

Päällämme on Eleven Parisin vaatteita. Tosi kiva brändi sekä aikuisille, että lapsille. Tästä itseasiassa tulikin mieleen, että Rouge Agency järkkää kesän kunniaksi ystävämyynnit Lauttasaaren showroomilla 9-12.6.2016. Tarjolla on mageita Urbanears kuulokkeita, Eleven paris vaatteita, Happy socksin sukkia, Komonon kelloja, aurinkolaseja etc. Joten käykää ihmeessä checkaa valikoima. Tässä linkki heidän ystävämyynneille.

Nyt mä painun peiton alle, koska huomenna on aikainen lähtö Ruotsiin. Lähdetään Sannin kanssa festarireissulle Tukholmaan. Jännittää ja uskon, että päivästä tulee huikea. Odotan innolla mitä kaikkea on luvassa meitä varten.

Muistakaa seurata siis Instagramissa: BYDIDEM  ja Snäpissä: bydidemozgun

xx Didem

9 Responses

  1. Ehdottomasti myos lasten muotijuttuja Didem! Varsinkin pienille pojille on tosi vaikea loytaa kivoja vaatteita ja luoda hyva tyyli. Musta tuntuu etta kaupoista loytyy paasaantoisesti vaan sporttivaatteita ja white trash kamaa. Tytoille on niin paljon paremmat valikoimat ja enemman vaihtoehtoja.

  2. Ihania kuvia! Itse just Hesan reissulla ostin pikkuiselle pojalleni (pian 6kk) jemmaan Little eleven parisin paidan tekstillä Batman is my bodyguard Stokkalta. Niin söpöjä vaatteita! Ehdottomasti lasten muotijuttuja myös tykkään lukea. Omat lempparikaupat täällä Turussa on Zara, Stockmann ja H&M. Nettikaupoista suosikkini on Miniones. Kivoja spesiaaleja vaatteita myös pojille. Pojille kyllä löytää muodikkaita vaatteita, kun vaan tykkää etsiä!

  3. Mä tykkäisin kans lukea lasten muotijuttuja lisäks koska mulla on kohta 3v poika. 🙂

  4. Annetaan nyt ääni vastaan, toki ymmärrän että ne lukijat joilla lapsia on, toivoisivat lisää lapsiaiheisia juttuja, mutta on paljon meitäkin joilla ei lapsia ole ja itse ainakin äänestän nyt lapsiaiheisia juttuja vastaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.