TERVEHDYS

Photos by Shoot Hayley

Takki // Ellos*

Jumppatrikoot // Gina Tricot*

Kengät // Nike

Auerinkolasit // Police*

(*saatu)

Tulin sanomaan nopeat moikat tänne, ennen kuin suunnataan kohti lapsimessuja. Meno on varmastikkin yhtä kova tänään messukeskuksessa ellei jopa kovempi kuin eilen Indiedays blog awardseissa. Tosin mulla oli aika rauhallinen meno, koska halusin tulla kotiin ajoissa ja nukkua täydet yöunet. Oltiin ennen gaalaa illallisella Strindbergissä Martinan ja meidän miesten kanssa. Vaikka moni ehkä pitää Strindberg -ravintolaa vanhempien ihmisten paikkana, niin on se ruoka siellä joka kerta yhtä hyvää. Itselläni on Strindbergin yläkerrasta ja alakerrasta niin paljon muistoja, että tykkään käydä siellä vieläkin. Strinberg oli yksi meidän vakkari kahviloista kun oltiin yläasteella ja lukiossa. Mentiin sinne aina hengailee koulun jälkeen.

Eilen näki taas yhdellä kertaa ystäviä, kollegoita ja mitä parasta, niin myös lukijoita!! En tiennyt, että niin moni tulisi juttelemaan ja kehumaan Kattilahallissa, jossa gaala pidettiin. Kiitos paljon teille. Jäi myös mieleen lukijoiden tyylit ja pakko sanoo, että huh miten tyylikkäitä lukijoita minulla onkaan 🙂 

Rakastan näitä vanhanaikaisia hempeitä ruusuja. Korkkarin kukkakauppa Ölander myy näitä kimppuja. Ostin viime viikon torstaina kaksi kimppua ja yhdistin sitten kotona yhteen isoon maljakkoon.

Mukavaa sunnuntaita ja ehkä joidenkin kanssa törmätään messuilla.

xx Didem

2 Responses

  1. Mikä materiaalia takki on? Mikä on tarkempi linkki Elloksen sivulle? ☀️ Hinta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.